sourze.se

Välkommen till nya Sourze!

Nu lanserar vi Sourze i ny kostym. Utseendet är nytt och möjligheten att välja mer specifika ämnen till artiklarna, bland annat.

Efter tolv år är det nu dags för Sourze att byta inramning med ett nytt modernare utseende. Det kommer vara en inkörningsperiod då allt kanske inte fungerar som det ska och sökmotorer har svårt att hitta artiklar. Men vi kommer jobba hårt på att rätta till alla fel löpande.

Vad är nytt funktionsmässigt undrar ni?

Det mest påtagliga, utöver utseendet, är nog att vi har plattat till strukturen, dvs vi skippar fasta kategorier som Politik & Samhälle, Kultur & Nöje etc och underrubriker till dem. Istället jobbar vi med ”ämnen”, som kan vara mycket mer specifika och som du som lämnar artiklar kan föreslå själv. 

Skulle det t.ex. storma i Stockholm i morgon kan du skriva en artikel om det och föreslå att artikeln får ämnet ”Stockholmsstormen”. Om vi på redaktionen tycker att det är ett bra namn på företeelsen att det stormar i Stockholm så bekräftar vi det när vi publicerar ut artikeln. Kommer det in en till artikel som handlar om det så kommer dels det ämnet finnas i en meny med förslag på ämnen för användaren att välja bland, dels kommer vi se till att den, oavsett vad användaren har föreslagit, får samma ämne som den första. Om man sedan klickar på ämnet som visas ovanför artikelpuffen på sidan, alltså t ex ”Stockholmsstormen”, kommer man få upp en ny sida där alla artiklar i ämnet ”Stockholmsstormen” visas överst, men fylls på under, med artiklar i alla andra ämnen.

För alla artiklar som publicerats i det gamla systemet gäller att de har fått ämnen som heter samma sak som huvudkategorin på den gamla sajten, t ex just Politik & Samhälle och Kultur & Nöje.

Det ser även annorlunda ut när du lämnar artiklar. Tveka inte att maila oss på vår vanliga mailadress info@sourze.se och fråga om du har problem.

Igen, välkommen till en ny Sourze!
 


Om författaren

Författare:
Redaktionen Sourze

Om artikeln

Publicerad: 18 jun 2013 14:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Nyckelord
Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: