sourze.se

Snygga skal som skyddar din Galaxy S3

MyTrendyPhone ökar sitt sortiment med nya skal till Galaxy S3 i mars 2013. De är snygga, tåliga och prisvärda. Det är mobilskal från Covert och Rotary.

Försäljningen av Galaxy S3 skal ökar och nu har vi fått chansen att presentera våra senaste Samsung Galaxy S3 skal. Mobilskal från Covert och Rotary är våra senaste tillskott bland Galaxy S3 skalen, som kommer att skydda din lilla älskling!

Covert är en känd tillverkare som gör snygga skal till iPhone och iPad, men också till andra smartphones och surfplattor. Kika gärna på vårt sortiment av Covert-skal till Galaxy S3. Dessa skal är tillverkade i läder, vilket gör de tunna, samtidigt som de förbättrar utseendet på din mobiltelefon.

Rotarys mobilskal till Samsung Galaxy S3 är helt nya i vårt sortiment. De är snygga, trendiga och kommer att hjälpa dig att skydda din Galaxy och slippa otrevliga skador och repor. Vår rekommendation är att kombinera skalet med ett Galaxy S3 skärmskydd och din telefon kommer att vara i säkert förvar!

Utöver dessa mobilskal finns många fler tillbehör, som skal och fodral, att rekommendera. Kika gärna på vårt sortiment av silikon- och läderskal till Galaxy S3 och även Galaxy S3 fodral. Om du har några kommentarer eller åsikter får du mer än gärna kontakta oss!

MyTrendyPhone.se är en pålitlig webbutik som säljer tillbehör till iPhone, iPad och iPod, samt HTC, Samsung, Nokia, Sony och andra populära smartphones och surfplattor. Besök vår butik och följ oss på Facebook och Twitter.Om författaren

Författare:
MyTrendyPhone .se

Om artikeln

Publicerad: 11 mar 2013 11:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: