sourze.se
Artikelbild

Om mode och märkeskläder

Jag förstår inte varför kläder ska kosta tusentals kronor bara för att de har ett visst märke.

Någonting jag har märkt är att det är viktigt vad man har på sig, och när man har på sig det. Vissa personer tycker det är viktigt med märkeskläder, andra inte. Jag tycker själv inte att det är så viktigt även om jag har många Roxykläder.

Just nu är det en trend med Hollisterkläder. Många tycker nog att just de kläderna är snygga, men jag förstår inte poängen i att kläder ska kosta tusentals kronor bara för att det sitter ett visst märke, som Louis Vuitton, på till exempel en kofta - när en nästan likadan kofta, utan märke, kan kosta 25 kronor.

Tänk på detta, och att det viktiga inte är vilka kläder någon har på sig!


Om författaren

Författare:
Matilda Andersson

Om artikeln

Publicerad: 18 feb 2013 06:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: