sourze.se

Svenska Dagbladets mysstund med fuskaren Terje Hellesö

En av Sveriges största dagstidningar tyckte det var dags idag att slå ett slag för lögnen som väg fram här i livet. Coolt!

När jag ändå är inne på att kritisera Sourzes konkurrenter bland traditionella medier de är ju inte särskilt bra på att göra det själva - kritisera varandra alltså, kan jag inte låta bli att lyfta på ögonbrynen åt ett av Svenska Dagbladets huvudnummer idag: lurendrejarfotografen Terje Hellesö jag har inga norska ö på min dator, så han får nöja sig med ett svenskt, som klippte ihop lite naturbilder som han hittade på internet och lanserade som unika egna dito, varvid han vann priset för 2010 års bästa naturfotograf av Naturvårdsverket.

Med risk för att ytterligare understryka fiffigheten i att fuska och därmed göra sig berömd, kan jag inte låta bli att uttrycka hur jag imponeras av Svenskans ansträngning att låta en tjuv och rackare få rejält med medieutrymme, ett helt uppslag med gigantisk profilbild på skojaren när han sannolikt är ute på flera rövarstråt. Uppslaget är väl värt sisådär en halv miljon kronor.

Men det är klart, det är ju synd om Terje, han visste ju inte riktigt vad han gjorde - kanske- och han säger ju ångerfullt "Det är mig själv jag har lurat mest". Fint sagt, egentligen.

NOT.


Om författaren

Författare:
Carl Olof Schlyter

Om artikeln

Publicerad: 23 sep 2011 16:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: