sourze.se
Artikelbild

Engelskspråkig Sourze startar på försök

Svenska Sourze.se har funnits sedan 2001 och över

30 000 artiklar har publicerats. Nu startar en engelsk version på försök för att pröva vingarna globalt.

Att starta från början med en tom sajt är inte roligt, så vi har valt en kombinerad wiki-google-lösning: vi översätter helt enkelt hela Sourzes databas, bestående av de över 20 000 fortfarande publicerade svenska artiklarna, till engelska, med hjälp av Google Translate. Det kommer ta lite tid att översätta alla artiklar eftersom Google inte tillåter vilken översättningsmängd som helst per dag.

Inledningsvis kommer cirka 20 nyöversatta artiklar per dag att läggas ut. På wikimanér kommer vi att göra det möjligt för läsare att, under sourzeredaktionens överinseende, medverka till förbättring av översättningen av varje artikel. Självklart kommer det även vara möjligt att gå in och lägga in nya artiklar, som är på engelska i original. Det grafiska utseendet på Sourze.com, som ligger på en helt ny teknisk plattform, kommer också successivt att utvecklas vartefter vi ser hur den nya sajten tar form med ett konkret innehåll.

Testar


Om författaren

Författare:
Redaktionen Sourze

Om artikeln

Publicerad: 05 apr 2011 10:58

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: