sourze.se

SD-väljare måste inte vara rasister

Man måste absolut inte vara rasist för att rösta på SD, man kan bara tycka illa om invandringspolitiken.

Att bli kallad rasist i tid och otid i dagens Sverige är ju sjukt. Jag jobbar på ett företag där jag är huvudskyddsombud och jag möter dagligen problem med att invandrare från samma land jobbar tillsammans men trots svenska kollegor bara pratar sitt modersmål. Många bryr sig inte om att de irriterar sina jobbarkompisar, inte bara svenskar utan även andra som inte kan deras språk. Rekommendabelt är ju att man pratar svenska på arbetsplatserna i Sverige, eller hur? Såvida det inte är ett internationellt företag, då gäller ju oftast det språk man bestämt på företaget. Säger man till eller påpekar detta för dem som talar sitt modersmål så får man höra att man är rasist, eller så kommer en chef galopperande och vädjar till ens respekt, tålamod, överseende och hänsyn så att inte företaget blir anmält.

Hela tiden är det vi svenskar som ska backa och kliva undan och gärna avstå från att ställa till problem genom att hävda vår rätt. Man kan ju undra hur man ska göra i deras länder? Jag har lärt mig att man "får ta seden dit man kommer", men det kanske bara gäller "dumma svenskar"?

Ett annat praktexempel är den djupt tragiska diskoteksbranden här i Göteborg 1999. Makedonska Föreningen hyrde lokalen, vad jag förstått. Man dömde ingen från föreningen vad jag vet. Men hade någon svensk hyrt och gjort samma misstag hade den fått fängelse.

De som idag är medlemmar i S, C, FP och M borde nog vara mer försiktiga med ordet rasist. Framför allt sossarna, efter allt det de gjort mot samer och det resande folket. Säg inte att det är gammal skit. Det är den eländiga nazismen också. S och MP bör nog tänka på sitt eget umgänge med kamrat Ohly och det hans parti står för, för det existerar kommunism än idag, lika sjuk och rutten som nazismen, fascismen och fundamentalismen. Där finns också rasism. Så tänk efter innan ni anklagar folk för rasism.

Man kan ju faktiskt protestera mot migrationspolitiken genom att rösta på SD. Tänk på det innan du röstar.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 16 sep 2010 11:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: