sourze.se

Orättvis bild av Sverigedemokraterna

Att komma ut som Sverigedemokrat är ungefär som att komma ut som homosexuell på medeltiden. Du utsätts för förföljelse, trakasserier och orättvis ryktesspridning.

Under många år har jag sagt att jag hellre röstar blankt än på Sverigedemokraterna – eftersom jag inte är främlingsfientlig. Men när jag läste SD:s valmanifest, på deras hemsida, upptäckte jag att det är ett seriöst parti som i första hand prioriterar kultur- och socialkonservativa frågor precis som jag själv, som plötsligt blev politiskt hemlös efter förra valet.

När Göran Hägglund talar om verklighetens folk och kritiserar kultureliten, så vill Sverigedemokraterna göra något åt detta. SD vill att staten ska finansiera den sköna och uppbyggliga kulturen som förenar medborgarna och samtidigt avsluta finansieringen till en destruktiv kultur som bara provocerar, häcklar och söndrar.

Jag har upptäckt att SD står för flera goda värderingar som inte alls kommer fram i media, kanske för att det hotar kultureliten – som lever i en värld där allt är relativt och där lögnen har blivit sanning – och deras agenda.

SD är ett värdekonservativt parti – inte ett rasistiskt parti. Och jag önskar att många fler ska genomskåda den orättvisa mediebilden och upptäcka att SD faktiskt står för goda värderingar. Låt inte mediebilden forma din uppfattning före valet. Sök själv efter fakta och du ska finna den.


Om författaren

Författare:
Johannes Forsblom

Om artikeln

Publicerad: 12 sep 2010 10:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: