sourze.se

Rösta på Stollepartiet

Nu inför valet i höst har Stollepartiet viden i ryggen, solen i ögonen och gräs på mattan. Vi har lösningen på finanskrisen, arbetslösheten, oljeutsläppet i Mexikanska golfen och SJ:s eviga förseningar.

Som i all politik ligger ekonomin i botten. Nuvarande ekonomiska system som tillåter en del ha mycket mer pengar än andra, i synnerhet mig själv, är av ondo. Visa som vi är, av de råd nationalekonomen Pellefant givit oss, är vår paroll: "Det gäller att handla upp pengarna innan de är slut". Så därför är en annan av våra paroller: "Allt åt alla , på en gång".

Ett annat problem med ekonomin är att pengar luktar illa. Genom att helt gå över till chokladpengar som parfymerats med lakritsviol slipper vi det problemet, samt kan vid behov, som intensiv inflation och matbrist helt enkelt äta upp pengarna. Därigenom kommer även det gamla ordspråket om att man inte kan äta pengar på skam. Det kan man visst, med oss vid makten.

Invandrare tycker vi inte om, de är skyldiga till mycket, skoskav till exempel. Vi tycker därför inte om utvandrare heller, inga vandrare överhuvudtaget. Varför skulle evolutionen, Henry Ford och Vägverket annars utveckla de mest förfinade transportmedel till oss. Nej vi slutar helt enkelt att vandra och slipper därmed problem med invandring, utvandring och skoskav.

Stollepartiets politik är en politik för vanligt folk. Vi ömmar för de vanliga människorna, vi vill vara de som för de vanliga människornas talan. Ovanliga människor gillar vi däremot inte, ovanliga människor är strängt taget människor som inte tycker som oss. Bara det att människor bär en beteckning som börjar på "o", är suspekt och mysiskt. Många obehagliga saker börjar på o. Som -oäten, -osnuten, -otrevlig, -oangenäm och så vidare. Så kan vi inte ha det, detta med alla "o- människor" måste vi göra något åt. Lösningen är lika genial som drastisk, vi utesluter helt enkelt bokstaven o från svenska alfabetet. Pilutta er, ovanliga människor!

Vi i Stollepartiet värnar även floskeln som politiskt självändamål, ingen floskel är för platt för att vi inte skall undvika den. Nämn en floskel, vi står bakom den: Mer Frihet, jajamän! De som inte gillar frihet måste ju per definition gilla dess motsats: "ofrihet" och se där, genast ett sådant där obehagligt "o-ord" som vi tänker ta bort. Mer trygghet? Åter igen, våra motståndare som inte tycker som vi är ju då anhängare till "otrygghet" nu börjar ni se tekniken, eller hur? Det är således bara att fylla på med mer bidrag, Mer försvar, Mer vägar etcetera. Vår devis är givetvis – allt åt alla på en gång.

Trots Stollepartiets geniala genomarbetade och för vanligt folk anpassade politik har vi problem att nå ut. Felet till det är naturligtvis PK-media. En del menar att "PK" står för "Politiskt Korrekt", men eftersom vi vänder oss till vanligt folk som inte tycker om långa, krångliga namn som förmodligen dessutom är utrikiska så har vi i Stollepartiet bestämt att PK betyder "Prutt Korv", vansinnigt kul och spirituellt tycker vi.

Felet är att PK-media bestämmer vad som får skrivas i bladen och så, eftersom PK-människor är ovanliga människor gillar de inte vår politik utan gör allt de kan för att svärta ned den samtidigt som de även gör allt för att förtiga den. Elakt gjort minsann. Enligt undersökningar som vi själva gjort i Stollepartiet så består PK-media till 95 av vänsterextremister, 95 av nyliberaler, och till 110 av sossar. Undra på att rapporteringen blir snedvriden och inte i vår favör.
Slutligen är det dags att göra något åt okunskapen och flummet i skolan, nuförtiden kan inte ens ungarna procenträkning eller att stava, annat var det på vår tid. Strängt taget var det andra tider då, tider som tiderna var då och inte så där som tiderna är nu.

Rösta därför på Stollepartiet i höst, skulle det saknas röstsedlar så gör en egen, skriv ditt eget namn och ge oss chansen att få en anständig lön, en riksdagsledamotslön. Stollepartiet lovar härmed dyrt och heligt att om vi kommer in i riksdagen skall vi hålla oss borta från riksdagen, supa bort varteviga korvöre vi får i lön, på det att du som väljare kan vara helt säker på att vi på intet sätt kommer att bidra till Sveriges förfall. Vi kommer inte att bidra till något över huvud taget.

Rösta på oss!


Om författaren

Författare:
Leif-Arne Undvall

Om artikeln

Publicerad: 28 jun 2010 08:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: