sourze.se

10 raggningsknep som inte kan misslyckas

Efter ett par år som festis på olika nattklubbar så har jag insett en sak – män är så jävla dåliga på att ragga!

Jag vet inte om det beror på att jag är smartare än andra människor eller om det beror på att jag inte är rädd för att få ett nej, men jag har aldrig haft några problem med att få kontakt med tjejer. Jag har dock fått se jävligt många män misslyckas med sina försök till att ragga.

Jag tänkte dela med mig av några lätta knep som brukar funka, det vill säga så länge bruden inte är psycho...


1. Börja med att uppföra dig som en normal människa. Att gnida sig mot en tjej bakifrån är inget passande sätt att försöka få kontakt. 95 av tjejerna/kvinnorna uppskattar inte sånt!

2. Att komma fram och slita tag i en tjej på dansgolvet är ingen hit, ingen tycker att det är speciellt givande när någon man inte känner helt plötsligt sliter och drar i en. Sen finns risken att du inte dansar så bra som du själv kanske tror...

3. Börja med att gå fram som en normal människa, traska inte som att du har fått ena foten avkapad, eller som att du har en pinne i röven. Pröva med en klassiker, höger fot fram, sen vänster.

4. Inled med att säga "hej", eller något dylikt. Kom ihåg att prata med henne som att hon är en människa, inte ett projekt/objekt.

5. Ett stort plus är att visa att du kan prata utan att säga "mannen" eller andra slangord som får dig att framstå som ganska hjärndöd, i varje mening.

6. Det värsta som kan hända är att du får ett nej, om detta skulle ske så ta det som en man.
Avlägsna dig och önska henne en trevlig kväll, inget gnäll och tjat om att hon måste ge dig en chans, eller att hon inte vet vad hon missar. Risken är ganska stor att hon inte missar allt för mycket.

7. Var ärlig med dina avsikter, ingen gillar en falsk människa. Vill du bara ha en rolig kväll så se till att hon är medveten om detta.

8. Mitt absolut bästa och kanske viktigaste råd är: ragga aldrig när du är för full. Efter fyra glas spelar ingen roll vad det är i glaset, så ska du aldrig ragga. Fylleragg är bland det otrevligaste som finns, då du inte ser eventuella signaler och tecken på att det inte går så bra. Sen så vet ni ju att alla blir snyggare på fyllan, så det är väl inte en risk man vill ta?

9. Ganska uppenbart, ragga aldrig på någon efter att klockan är 02:00, bottenskrap är inget man hänger i julgranen. Inget bra händer efter 02:00.

10. Det här tipset ser jag personligen som ganska uppenbart, men vissa andra män gör det inte: Om tjejen du raggar på säger "nej tack", ragga för allt i världen inte på hennes kompis då.


Om inget av dessa tips har funkat, då kan du vara ganska säker på att tjejen du raggade på inte var något att hänga i julgranen. Som sagt, det värsta som kan hända är att hon säger nej. Jag förstår inte varför så många grabbar sitter och snackar om hur snygga vissa tjejer är, men de vågar aldrig gå fram till personerna de snackar om. Vågar man inte så vinner man inte.


Om författaren

Författare:
Incendio

Om artikeln

Publicerad: 17 maj 2010 11:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: