sourze.se
Artikelbild

Utomjordingar förutspådde Chile-skalvet

Exakt ett halvår före Chile-skalvet tog ett par i frankrike emot ett telepatiskt budskap från utomjordiska varelser, som talade om en förestående kataklysm.

I Steven Spielbergs "Närkontakt av tredje graden" från 1977, blir människor i en liten stad som besatta av formen av ett berg, på vilket de så småningom samlas för att möta utomjordingarna, trots militärernas avspärrningar. Filmen är inspirerad av berget Bugarach i provinsen Renne-le-Chateau i Frankrike. UFO och andra oförklarliga fenomen är vanliga i området, och piloter avrådes från att flyga över berget, eftersom flygplanens instrument kan sluta fungera.


Berget Bugarach, som givit inspiration till filmen Närkontakt av tredje graden

I just detta område i närheten av berget Burgarach hade det franska paret Alain Pasty och Marie-France Garaude Pasty sommaren 2009 en rad upplevelser som slutade med mottagandet av ett telepatiskt budskap, som varnade för en kommande katastrof den 28 februari 2010. Alain, som är pensionerad professor, och Marie-France, som är journalist, författare och ordförande i Tsow, som arbetar humanitärt med exiltibetaner, rapporterade sina upplevelser till franska UFO-sajten lesconfins.com. Rapporten hamnade snart också i Albert Rosales databas "Human sighting reports".

Det var sent på kvällen den 26 augusti 2009, nästan exakt ett halvår före jordbävningen i Chile. Paret hade varit uppe hela kvällen och spanat efter oförklarliga ljusfenomen på himlen i området Renne-le-Chateau, där berget Bugarach ligger, och bestämde sig för att köra längs en liten landsväg till sitt boende. På vägen stannade de för att spana en sista gång efter UFO. Då de klev ur bilen såg de en utomjordisk varelse stå tre meter framför dem på vägen. De var inte rädda utan stod och stirrade på varelsen som var som en människa fast med koniskt huvud och inkapslad i ett vackert starkt sken. Efter en stund gled varelsen sakta fram emot dem, och försvann i tomma intet. Chockade satte de sig i bilen och fortsatte köra. En bit längre fram såg de lysande farkoster formade som Saturnus ringar, som "pannkakor med hål i", enligt Marie-France, röra sig horisontellt med vågliknande rörelser.

De kom hem klockan 23:30. I sömnen upplevde Marie-France att hon på telepatisk väg tog emot fyra olika tankar: "Vi är varelser av ljus", "det är farligt för oss att ta direkt kontakt med er", "28 februari 2010 – stora kataklysmer" och "ni måste hjälpa behövande". Den 15 november 2009 meddelade Marie-France samma sajt till vilken hon tidigare inrapporterat sina upplevelser, att hon sagt fel datum – det var inte den 28:e utan den 27:e februari som kataklysmerna skulle inträffa.

Tidigt på morgonen den 27 februari 2010, nästan exakt ett halvår sen morgonen den 27 augusti 2009, drabbades Chile av en av de kraftigaste jordbävningarna på flera decennier. Samtidigt drabbades även Okinawa av ett kraftigt jordskalv, och Frankrike, Alain och Marie-Frances hemland, drabbades av en av de svåraste stormarna på mycket länge. Och kanske varnade "ljusvarelserna" även Chiles invånare för den kommande jordbävningen, för på morgonen den 26 februari syntes en lysande rund ring på himlen i Chile, inte helt olik de farkoster som Alain och France-Marie beskrev i sin rapport.

Rapporten kan läsas i sin helhet på franska här. Där finns även emailadress till båda vittnena. En summering på engelska finns under nr 75 här. Lusen i Chile kan du se här.

En del skeptiker kanske avfärdar detta som bluff, men innan man drar förhastade slutsatser bör man betänka att Wilbert B. Smith, chefen för det första offentliga UFO-forskningsprogrammet sa sig ha kommit i indirekt kontakt med utomjordingar, och gav dessutom ut en bok om utomjordisk teknologi, New Science. Dessutom har chefen för det bulgariska rymdforskningsprogrammet, Lachezar Filipov, sagt att man har kontakt med utomjordingar, att de är vänligt sinnade och att de finns överallt runtomkring oss.


Om författaren

Författare:
Lennie Tofft

Om artikeln

Publicerad: 09 mar 2010 11:05

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: