sourze.se

Ska det vara så svårt att svara på ett mail?

Jag skickade ett mail till socialdemokraterna i Ystad Roger Jönsson samt presstalespersonen för socialdemokratiska ledningen i Stockholm Camila Peirone Buzalgo. Nu har tiden gått ut för deras del.

Kan man inte besvara ett mail inom en vecka måste det bero på:

1. Att man inte vet vad man ska svara.
2. Att man inte vill svara.
3. Att man skiter i att svara.
4. Att man inte vet hur man gör när man ska svara.


Välj något av ovanstående alternativ och kom ihåg det den dagen du väljer att rösta på Socialdemokraterna i september. Så har man förlorat en presumtiv socialdemokrat i mig i alla fall!

Här kommer alltså mailet som jag skickat till Roger i Ystad och som kopia till Camila i Stockholm:Jag vill bara informera dig om att jag har startat en hemsida för oss som är inskrivna i Jobb och Utvecklingsgarantin på arbetsförmedlingen! Det skulle vara mycket bra om du kunde sprida denna information vidare till dina kollegor i partiet. Jag har visat er så många gånger att vi finns men inte fått någon som helst reaktion på detta vilket jag tycker är mycket sorgligt. Ni är ju ett parti i opposition för sjutton!

Den sida som jag startat ska anses som seriös, jag är inte ute efter att skapa en "missnöjes-sida!". Denna hemsida kommer fortleva även om ni skulle gå till regeringsställning efter valet med era stödpartier.
Det är mycket viktigt att vi som är inskrivna i detta arbetsmarknadspolitiska program får ALL nödvändig information från er om vad som ska ske med Jobb och Utvecklingsgarantin, då vi har hamnat i en situation där många av oss tror att vi har väldigt lite utrymme att yttra oss och kunna påverka.
Agitation och protester eller rätt och slätt ordet NEJ belönar arbetsförmedlingen med att stänga av den arbetslöse. Dessutom från ersättningen. Är det så ni också vill ha det?
Du skriver att Fas 3 är ett fiasko, för oss som är inskrivna i detta inferno så är det en KATASTROF!!!
Ni vill inte ha stupstockspolitik, men denna kvarlevastatarmentaliteten som uppdaterats är ett mycket riskfyllt program oavsett partifärg.
Kommer ni då att kalla Fas 3 för Minus-Jobb?

Jag vill verkligen veta hur ni i ert parti ska göra så jag kan meddela mina medlemmar detta!

Med Vänliga Hälsningar

Linda Åberg Höga Kusten Poeten
Webbansvarig

">www.jobbochutvecklingsgaranterade.ning.com
www.jobbochutvecklingsgaranterade.blogg.se


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 08 mar 2010 12:02

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: