sourze.se

Bort med porrfilmsspråket från löpsedlarna!

Som boende utomlands så läser jag svenska tidningar på nätet varje dag. På Aftonbladet hittar jag en rubrik som innehåller förkortningen ”MILF”.

Ursprungligen kommer till denna förkortning från porrfilmernas innehållsdeklaration och står för Mother I Like to Fuck. Jag tycker det är bedrövligt att se detta ord i en svensk tidning, beskrivandes artister, eller av någon kvinna överhuvudtaget! Det här är något som känns som ett totalt bottennapp!

Jag Googlar ordet MILF för att se vad som skrivs om det och slås av att det är ett ord som många svenska ungdomar frågar om i forum. Det är alltså en förkortning som inte ens är känd, och så serveras det så schaskigt på AB:s nätlöp.

Usch!


MILF Mother I Like to Fuck Morsor jag vill kn-lla
WTF What The Fuck Vad i helvete
AB Absolut Bottennapp


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 08 mar 2010 10:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: