sourze.se

Prides sponsorer borde skämmas

Företagen sponsrar bögcirkusen, medan viktigare saker negliseras.

BAR, Bikers against rape, som kämpar mot kvinnovåld, våldtäkt och övergrepp, hade en manifestation i går i Stockholm. Men uppmärksammas de i media? Nej, det ligger inget värde i detta och definitivt inget reklamvärde. BAR säljer inte som Pridefestivalen, där det är "fint" att synas för företagen.

Scandic hotell, för ärlighetens skull, skänk en slant till BAR, visa att ni tar avstånd och inte bara räknar marknadsföringsvärden. Det luktar lite surt när ni säger att ni "sponsrar Pride med stolthet".


Om författaren

Författare:
KEN Zandström

Om artikeln

Publicerad: 27 jul 2009 17:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: