sourze.se

Barnvåldräktsmän borde inte få en andra chans

Om en man våldtar ett litet barn, har han någon som helst rättighet att leva då? Jag tycker faktiskt att den rätten är förverkad om man kan sjunka så förbannat lågt att man ger sig på någon mycket yngre.

Visst våldtas kvinnor ofta, men det är i alla fall inte samma sak. Mannen tar sig friheten att förstöra någons framtid, hälsa och psyke för sin egen vinnings skull. Nä, skicka ut dem på en ö och låt dem leva på bröd och vatten tills de dör.

Här om dagen såg jag en dokumentär på tv från Amerika varifrån annars där ett barn försvunnit och de hade hittat förövaren långt, långt efteråt. Han hade tagit till fånga och våldtagit massor av barn, men ansåg inte att han hade gjort något fel. "Jag hade ju bara sex med dem." Men det var ju var småkillar äcklet gav sig på! Reportern lade till att alla barn varit döda när han hade våldtagit dem.

Idag sitter han i fängelse, men ska komma ut om något år. Jag blev så arg att jag satt och hoppade i soffan här hemma. Tänk om man för en enda dag hade makten…


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 24 jul 2009 12:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: