sourze.se

Idol - inte för pensionärer

"Alice Svensson passar bäst som idol för svenska ungdomar och tonåringar, nu när Johan Palm åkt ut. Man ska komma ihåg, att Idol är en tävling för ungdomar, inte för pensionärer."

Alice Svensson passar bäst som idol för svenska ungdomar och tonåringar, nu när Johan Palm åkt ut. Man ska komma ihåg, att Idol är en tävling för ungdomar, inte för pensionärer. Och den som ska bli idol måste leva upp till det då.

Alice, den söta popprinsessan som kan sjunga nästan vad som helst och som gjort väldigt bra ifrån sig i tävlingen, har allt som behövs för att bli en svensk ungdomsidol. Hon är liten och nätt, passar i alla kläder hon sätter på sig och lånar inte ut sig till vad som helst när det gäller låtval, klädsmak eller sminkning.

Hon har dessutom en drive i det hon gör, som är ungdomlig och livgivande. Det ligger i hennes personlighet och är inget hon behöver kämpa sig till, som till exempel Robin Bengtsson, som föll just på att han inte har den där driven som behövs för att bli en riktig idol.

Kevin har också drive och är en skicklig artist, men knappast någon tonårsidol. Han är för skicklig och verkar för etablerad.

Jag hoppas Alice vinner Idol på sin ungdomliga och chosefria charm, då skulle jag bli nöjd!

Juryn har ju redan sett henne framför sig i Hollywood och där tycker jag hon passar, som den popprinsessa hon är!


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 09 dec 2008 17:10

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: