sourze.se

En slätstruken jämlikhet önskas

"Man kan läsa om att barn särbehandlas genom att flickor blir uppfostrade till kvinnor och pojkar till män. Det här är som ett rött skynke för de som aktivt deltar organisationsmässigt i att göra pojkar till flickor i största möjliga mån..."

Man kan läsa om att barn särbehandlas genom att flickor blir uppfostrade till kvinnor och pojkar till män. Det här är som ett rött skynke för de som aktivt deltar organisationsmässigt i att göra pojkar till flickor i största möjliga mån, inte minst på dagis eller förskola som det så vackert heter. Människors lika värde är också ett uttryck för att förstärka kvinnosamhället, precis som om vi män inte ser kvinnor som människor, kan man tolka detta typiskt kvinnliga påfund. Förresten, vem vill bli jämförd med "doktor Mengele" apropå människors lika värde.

Vi är tillbaka till den förlegade kollektiva uppfostran som kanske aldrig upphört anser en del, men personligen anser, och många med mig, att så är fallet. Att uppfostrandet för kvinnosaken har eskalerat med nästan en militärisk tågordning inom organisationen och någon form av straff för de som protesterar mot denna feministiska utveckling.

Hur många vuxna män vill bli kvinnor i sitt görande och låtande? Frågan verkar helt snurrig men inte om man talar med feministrörelsen, för dem är detta naturligt och det enda rätta, de menar på att kvinnorna skall vara mäns föredömen och effekten av detta skall ge resultatet "död åt mansamhället". Felet är bara att ett rent kvinnosamhälle vore förödande för den pågående evolutionen som redan starka krafter kämpar med att påskynda genom globaliseringen. I sak skall vår värld på sikt, bara bestå av en enda människoart eller sort, men ingen vet hur framtidsmänniskan skall se ut eller vilken läggning hon skall ha.

Så globaliseringen av vår värld bör inte anammas. Det ligger en hund begraven bakom detta påbud, dels det jag redan omnämnt men det finns mycket mer sattyg att orda om som jag inte tänker ta upp nu. Det får räcka med det ämne som alla bör ha lagt märke till, att feministverksamheten är av ondo för landets befolkning och främst våra barn som skall skolas in i något som kan bli rena katastrofen på sikt.


Om författaren

Författare:
Arne Holmström

Om artikeln

Publicerad: 01 dec 2008 17:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: