sourze.se

Drömmen om ett enat Europa

Har du tänkt på att "politics" är polymånga ticsfästingar på engelska? Stämmer på pricken!

Gott slut? ja på Sverige!

Typ på sextiotalet när en annan var ung visste vi alla att det skulle gå åt helvete och nu är vi fanimej där. Vi lyssnade på Hasse å Tage, Cornelis, Joan Baez och andra artister. Alla på den tiden i alla fall de unga hade ett stort miljömedvetande, men fabrikörer och framstegsivrare hade ju alltid rätten på sin sida, eller hur? Tänker på låten "Ingenting är längre som förut. Vad hände sen med dessa medvetna unga som nu är 49 - 79½ år gamla?

Jo, man hypnotiserade sig själv med en dumburk och gjorde den till oangripbar religion. Man tog fan i båten och maxade sig . Halvt sovande tog man glömskepillret, söp eller pillerknarka sig igenom sin uppväxt med atombombsprov, Vietnamkrig, kärnkraftsgenomdrivning. Det offentligas lögner kom aldrig att slå igenom i det svenska medvetandet.

Vi tillät då pedofili, och tidelag och tillåter idag de styrande "folkvalda" att med landsföräderi sälja Sverige till NeoCons, dvs globalisterna i EU Vi tillhör numera genom EU också NATO och FN och har stridande trupper i Afghanistan Se nu till att vi kommer ur eländet och stötta de som vill folkomrösta bort Lissabonfördraget EUs nya grundlag. Det betyder slutet på demokratin och freden i Sverige om det godkännes! Det är fanimej mer bråttom än med "klimathotet" som bara är en avledningsmanöver!

Vad är detta EU för en djävulsk plan?
Om ett par dagar ska våra svenska pojkar, orutinerade för strid, ut och slåss och dö för imperialismen i till exempel Afghanistan eller Irak. Nu ska de leta alunskiffer och fördärva hela Skånes livsnerv, I Norrland ska vi tillåta dem leta uran, så stora delar av vår vildmark blir radiaktiva soptippar. Vi bestämmer inte längre över våra egna naturtillgångar! DET GÖR EU! Vi ska inte heller längre få bestämma vår egen suveränitet utan blir det krig i ett EU-land ska svenska trupper bistå.

Hur fan kom den svenska neutraliteten så på skam, och varför reagerar nästan ingen? Heder vare med de som kämpar för upplysning! www.nejtilleu.se

Det värsta i sammanhanget är att det politiskt korrekta kom att bli och är det absolut värsta hyckleriet av dubbelmoral som skådats. Den som talar sanning om NeoCons och deras "experimenterande" av ChemTrails, HAARP, 3G, vet du till exempel att din 3G-mobil är ett vapen mot ditt fria tänkande?. Den som upplyser om ELF, GMO, Vaccinations- Aspartam- Farmabluff med mera är redan stämplad som terrorist i USA - Läs Victory-act! bara att söka!

Nu när vi står på branten av antikrist slutliga krig, kan vi ju i alla fall minnas vilka hyperhycklare vi varit, om inte förnuftet ska segra i elfte timmen?

Jag såg ett program på Axess TV om en dansk EU-förespråkare, och han glänste på genom att framföra en ytterligt oroande åsikt, nämligen att;
"Det är folket som är problemet för EU", och han menade att Hollands och Frankrikes folk som ju röstat ner Lissabonfördraget inte kunde anses vara myndiga, och därför skulle nu EU omyndigförklara andra länders befolkningar, d v s lagstifta bort rätten till folkomröstningar.

Detta gör att det kryper under skinnet på mig, nu får vi väl i alla fall stå upp enade?

KRÄV FOLKOMRÖSTNING!


Om författaren

Författare:
Tiwaz Bergstrand

Om artikeln

Publicerad: 19 nov 2008 09:26

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: