sourze.se

Mamman möter tyskan i dag

Rättegången mot tyskan som är misstänkt för morden i Arboga har börjat. Det värsta som kan hända, har hänt. Två små barn har brutalt blivit mördade i deras eget hem.

Rättegången mot tyskan som är misstänkt för morden i Arboga har börjat. Det värsta som kan hända, har hänt. Två små barn har brutalt blivit mördade i deras eget hem. Deras mamma som skulle ha skyddat dem med sitt eget liv, om hon hade haft en chans, blev först attackerad. Detta är så obegripligt, två små oskyldiga små barn, Max och Saga, vilka vackra namn. I dag ska deras mamma och pappa möta hon som är misstänkt i rätten. Hur det mötet blir törs jag inte ens tänka på. Många med mig i vårat land har nog samma funderingar. Hur kan man bli så sjuk att man dödar två små barn med en hammare? Det sägs att svartsjuka är motivet. Hur kan kärleken driva en människa så långt att man dödar barn? Jag förstår inte.

Jag har tänkt mycket på det här sen morden hände. Till och med känt mig rädd för att vara hemma själv med mitt lilla barn. Tittat lite extra innan jag har öppnat dörren. Om det är så att ett ex kan göra så här, ett ex som inte ens barnens mamma egentligen kände till, så börjar man ju undra hur många galna och svartsjuka ex finns det där ute? Tänk om min man har det? Man blir paranoid och rädd. Egentligen saknar jag ord. Men en känsla inom mig måste ut. Jag tvingar mig nästan att skriva ner dessa ord. Vi får inte tystas, vi vanliga människor. Och morden på Max och Saga får aldrig glömmas bort. I dag går mina tankar till barnens föräldrar, men även till Tyskan. Min önskan är att hon är så pass sjuk att hon inte vet vad hon har gjort. För om hon vet det och kan leva med det tappar jag allt hopp för mänskligheten.


Om författaren

Författare:
Kristina H

Om artikeln

Publicerad: 30 jul 2008 10:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: