sourze.se

Varför nonchaleras folkförändringarna?

Varför detta totala ointresse för vårt folks överlevnad? Kan det vara rädslan för att rasiststämplas?

Rasiststämpeln är en behändig sak att begagna när man vill undvika seriös debatt om frågan i inledningen. Den infördes av vänstern för att frysa ut motståndarna till den på 1970-talet startade folkförintelse som är på väg mot sin slutfas i Sverige. Det handlar dock inte om fysisk förintelse utan om utplåning av de särdrag, den blandkultur, som av ett U-land skapade ett av världens socialt, ekonomiskt och jämställdhetsmässigt framgångsrikaste länder.

Klimatändringarna, invandringen av japanska musslor, biobränslen och liknande debatteras intensivt men ändringarna i befolkningsstrukturen lämnas därhän, troligen av rädsla. Miljontals människor från avlägsna kulturer, där dom inte lyckats skapa demokrati, ekonomi eller jämställdhet tillåts i stor skala komma in i Sverige. Det handlar inte om ras, bara om kultur. Om 30-40 år är svenskarna i minoritet och då är blandkulturen överspelad och Sveriges utveckling går i riktning mot de kulturer som finns i Mellanöstern, Afrika, Sydamerika och andra fjärran länder. Vad är vi beredda att göra för att motverka förändringarna?

Om någon vill gå i replik undanber jag mig invektiv, rasism, dasshumor och ideologiska övertoner. Men gärna
fakta med verklighetsunderlag!


Om författaren

Författare:
Harry Edlund

Om artikeln

Publicerad: 06 jul 2008 22:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: