sourze.se

Sex and the city - the fashion

Kanske en av de mest omtalade filmerna just nu. Mode mässigt och även musiken i filmen. Som speglar modet.

Bara öppnings scenen är otroligt vacker. Hela filmen är så otroligt synkad både kläd- och musikmässigt. Tjejerna är snyggare och hetare än någonsin. Något vi kan tacka yberstylisten Patricia Field för. Hennes otroliga öga för detaljer är magiskt. Vanligtvis inom musik och film när det kommer till mode är det mycket labeldropping. Detta känns fullkomligt främmande i filmen. Inget känns för mycket Dior eller Fendi, utan det är en magisk och harmonisk balans.

Något som kom som en överraskning för mig är att Miranda äntligen får blomma upp och bli sjukt trendig och snygg. Något jag har saknat i serien. Det har många gånger varit alltför mycket fokus på Carrie och hennes kläder.

Efter att ha läst den yberfantastiska Sofies mode som kommer varje måndag. Så vet jag nu var ni kan fixa samma halsband som Carrie har med sitt namn i, fast i era egna!
Adressen dit är www.punkypins.co.uk. Jag har redan beställt ett i mitt namn.

En annan sak jag har snappat upp i min jakt efter nytt på herrfronten som är otroligt tråkigt vanligtvis är att H&M nu satsar ännu mer på männen. Det kommer en tröja med överdimensionerad krage. Som man såg för cirka två år sen på visningar i milano. De satsar även mer på detaljer såsom sömnad och accecoarer.

Och till sist kan jag berätta, för er som inte vet det, att H&M förutom sitt samarbete med Commes Des Garcons även numera har köpt Cheap Monday.

Så detta var en liten men kanske en ganska så koncis guide.

Nu bär det av ut i solen för att äta glass i min fina svarta hatt.


Om författaren

Författare:
Angel Mattsson

Om artikeln

Publicerad: 24 jun 2008 11:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: