sourze.se

Storebror och FRA

Äntligen kan vi få kontroll över människors privatliv!

Nu äntligen börjar samhället förstå det farliga i personlig frihet! Ingen bör kunna uttala sig utan möjlighet till total vetskap om allt vad personen säger och gör. Det är farligt för samhället! Hur ska oliktänkande kunna hittas och likvideras om inte Storebror ges rätten att undersöka undersåtarnas förhavanden? Ett informationssamhälle är farligt om det inte kontrolleras! Titta på Kina! De vet hur man har koll på folket, och titta vilken ekonomisk utveckling de har! Ingen kan komma och sprida tillväxtfientliga idéer som kan störa den officella ideologin. Folk ska inte tänka mer än nödvändigt för att kunna utföra sina uppgifter! Gör de det i alla fall så måste det åtminstone vara möjligt att ingripa om de går för långt i sitt samhällsfientliga tänkande. Vi måste ju kunna försvara demokratin!

I en värld med ökad internationell konkurrens så är personlig integritet en lyx som vi måste göra oss av med. Vi har inte råd med det längre. Vi måste kunna försvara oss mot främmande icke-kommersiella intressen som kan störa vår nyliberala utopi. Det är dags för samhället att satsa på kärnverksamheten, att producera och skydda kapitalet! Allt i demokratins tjänst förstås.

Jag säger som Machiavelli i "Fursten":

"Människor är så enfaldiga och villiga att lyda det som ögonblicket bjuder, att den som bedrar alltid hittar de som låter sig bedras"

De klarar därför inte av någon frihet och all frihet de har måste kontrolleras noga. Ordnung muss sein! Äntligen lite instrument för att spela på en skräckslagen befolknings rädsla och därmed hålla dem i schack.

HEJA SVERIGE FRISKT HUMÖR! Dags att återinföra dödsstraffet för hysandet av samhällsfarliga uppfattningar också.


Om författaren

Författare:
David Böhlmark

Om artikeln

Publicerad: 16 jun 2008 14:47

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: