sourze.se

Samma skatt för pension som för lön

Äntligen har samtliga pensionärsorgansitioner enats om att kräva samma skatt för pension och som för lön.

Partiledardebatten i riksdagen höjde inte Alliansens trovärdighet att vinna nästa val. Allt för många oklarheter måste klarläggas. Först och främst gäller det nu pensionärernas skatt. Det utspel med stora annonser som våra pensionärsorganisationer har gått ut med är ett tecken på att man nu är överens att driva denna fråga stenhårt. Pension är inarbetad lön och några skäl att den ska beskattas hårdare än vanlig lön finns inte. Här är Alliansen ute på farligt vatten om inte förslag kommer snart. Om inget görs kan frågan om nyval väckas i riksdagen och då är det kört för Alliansen.


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 12 jun 2008 17:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: