sourze.se

Tack Svennis! Det är härligt att leva!

Jag kom över mitt helvete tack vare fotbollsvärlden och Svennis!

Allt är över sedan jag bet i från ordentligt till myndigheter. Idag vet jag att myndigheters lovord är lika handlingskraftiga som ett papper är att skydda ett offer för misshandel. Jag gjorde det som de har gjort mot mig i 8,5 år. Tagit beslut över mitt huvud. Många av dessa akademiska utbildade har talat om för mig vad jag har varit med om, trots att jag inte såg dem när jag utsattes för brott! Nu fick jag min rätt med hjälp av FN. Det känns så skönt att få ett avslut på allt och se in i framtiden. Jag känner mig glad, nöjd och lycklig. Jag behövde inte samhället för att komma hit.

Tänk att jag för tre år sedan fick lära mig visualisering som Beckham har fått lära sig av Svennis. En vän till Svennis gav mig denna visdom, helt gratis. Det känns väldigt festligt att fotbollsvärlden hjälpte mig att läka från ett sexualbrott, när de organisationer som arbeter med offer inte klarar av att uppfylla sina krav. Fast det är så typiskt mitt liv... det är alltid så mycket märkligt som händer.

Under sex år har jag, som brottsoffer, bland annat på Sourze berättat hur jag som offer har blivit behandlad av myndigheter efter jag har gjort min anmälan. Förra sommaren var jag ute i kvällspressen och berättade hur akademiska proffs i Landstinget uppträder mot offer. Det måste ha haft en stor effekt. För nu i helgen fick jag veta att endast 14 av alla våldtäkter anmäls Uppgifter från BRÅ Det glädjer mig. Då behöver inte andra offer gå igenom samma helvete som jag har gjort. Om man är tyst så kan ingen döma än. Då kan man läkas i lugn och ro. Jag fick isolera mig från människor för att få tid att läkas.

Men nu kan jag blicka framåt och se hur vackert livet är. Jag vet vad jag ska göra med mitt liv. Det är som de här 16 åren inte existerar i mitt sinne och kropp. De är bara minnen... svaga minnen som jag vägrar tillåta påverka mig mer.

Jag har lärt mig att visualisering kan göra att alla drömmar blir sanna!

Det är härligt att leva!


Om författaren

Författare:
Perla L

Om artikeln

Publicerad: 09 jun 2008 15:26

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: