sourze.se

2008 års Svenska EM-trupp tar del av finkulturen

Många säger att fotbollspelare bara har fotboll i huvudet. Inte nu längre!

Numera har dom riktigt fin litteratur när de går och lägger sig eller bara vilar i en solstol. Mord i Skärhamn är namnet på boken som ger dem avkoppling och spänning. Vi levererade böckerna och det kändes som ett rejält dribblande med avslut stolpe in!

Matchen på Ullevi mellan Sverige och Slovenien var inte den bästa vi sett, men det var roligt att sitta och titta på Henke Larsson, Linderoth som gjorde det enda målet, med flera och samtidigt veta att deras autografer finns på min reklamaffisch för Mord i Skärhamn. Nu vet jag att alla i landslaget har en finkulturell bok att prata om. Jag kommer att hålla kollen på bollen när de spelar!

Jag hoppas att det blir samma underbara upplevelse 2008 som det var 1994! Vilken jag aldrig kommer att glömma. VI var på Liseberg, hyllade laget, skrek och var överlyckliga. Till och med vädret var på vår sida! Fast det gör inget om det blir silver eller guld istället för brons i detta EM.


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 27 maj 2008 21:01

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: