sourze.se

Komik som går över lik

Jag har gnällt om det här förut, men det verkar som om en del av de så kallade "komikerna" fortfarande säljer cheep shit till sin publik,

Jag har gnällt om det här förut, men det verkar som om en del av de så kallade "komikerna" fortfarande säljer cheep shit till sin publik, som märkligt nog köper utan att syna varan något nämnvärt. I första hand tänker jag på programmet i TV3 Extra Extra, som leds av Måns Möller och hans kompisar.

I en av kvällstidningarna läste jag att "komikerna" hade tänkt använda en av Sveriges största kändisar, och det skulle handla om hans kroppsstorlek. Det jag läste var obegåvat, plumpt, en nedvärderande människosyn och definitivt inte lustigt!

Nu ska jag ge alla dessa "navelskådande komiker" ett tips. Ta en barrunda på era älskade kokainkrogar, där har ni hundratals av kollegor, som arbetar, på olika höga positioner, inom TV-radio och tidningsredaktioner. Från deras tvistade kokainpåverkade hjärnor kommer det säkert, som ett amen i kyrkan, en massa hysteriska uttalanden. Uttalanden som skulle få vanligt folk att svimma om de kom i tryck! På dessa kokainfyllda platser finns det garanterat en mängd uppslag för komik.

Gör er lustiga över era kollegor. Berätta om deras vitpudrade näsor för oss! Berätta hur deras ögon liknar halogenlampor efter ett toalettbesök! Skämta om hur korkade de som använder droger! Häng ut dom! Säg deras namn och skäm ut dom! Eller vågar ni inte vara lustiga? Är ni rädda för att stå utan jobb? Går ni hellre över lik för att få ut er komik?

Tusentals ungdomar ser på "komiker" som förebilder. Vad är det för ynkedom om man inte vågar skämta om och berätta vilka de knarkande kändisarna är. Efter att de dömts i domstol, naturligtvis! Dessa personer har inte förtjänat att bli hyllade! Men jag vill också passa på att hylla större delen av Sveriges komikerkår, som vet när de läser det här, att dom inte är en av dom jag pekar på.

P.s Ge fan i att skämta om människors kroppar. Använd era hjärnor om ni har några! Tänk ut ett skämt. Det är en konst att vara rolig!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 05 maj 2008 10:10

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: