sourze.se

Sköna vårnyheter

För dig som gillar skönhetsprylar är nu den bästa tiden på året. Botanisera bland skira färger och inspireras av vackra makeuper

Nu ska det gamla ut, plats för det nya och fräscha. Nu är snart mellandagsrean ett minne blott, vilket betyder massor av plats på skönhetsdiskarna för härliga färger på ögonskuggor, sköna highlighters och mjuka läppglans. Lite tips om vilka looker du ska spana in lite extra?

Jag kan inte sluta stirra på modellen som visar Diors vårmakeup. Vacker, enkelt och med en touch av rosa. I makeupen finns dels vackra ögonskuggor, men vad jag fastnade mest för var en highlighter i puderform i skepnad av diverse blommor. En highlighter kan man använda på områden man vill framhäva lite extra, överst på kindbenen, strax under ögonbrynet eller i dekotellaget. Säkert kan man använda färgerna separat som ögonskuggor... Här är det verkligen bara fantasin som sätter gränser!

Lancome vill att vi ska använda starka, klara färger. Genom hela makeupen går en röd tråd, vitt som förvandlas till glansiga, vibrerande färger på huden. De må se enfärgade ut, men de skimrar i både lila, blått och grönt. Den roliga effekten finns både i ögonskuggor och glans. Prova! Här fastnade jag verkligen för en knallblå ögonskugga med glitter i, riktigt snygg att ha på festen... Läppglansen blev jag inte lika förtjust i, vill inte ha grönt skimmer på läpparna. Testa själv får du se vad menar.

För lite tuffare produkter kan jag rekommendera Rubinsteins rouge/highlighter i looken. Den är i rosa ton med mycket glans. Glöm inte bort deras mascara i leopardmönstrad hylsa, den är tuff.

Nu ser jag med spänning fram på att resten av våra leverantörer kommer ut med sin looker, särskilt intressant ska det bli att se vad Clinique visar upp. De har smygstartat och släppt vissa produkter i vårmakeupen, dels ett ofärgat löspuder men också en mascara som är vattenfast men som bara tas bort med varmt vatten. Alltså inget jobb med makeuplösare... Ska bli kul att testa!


Om författaren

Författare:
Lisa Muhrer

Om artikeln

Publicerad: 07 feb 2008 10:05

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: