sourze.se

Gud har ingen plats i regeringen!

När är det dags för kristdemokraterna att inse att Gud inte ska sitta med i bänkarna!

Varför finns det överhuvudtaget någon som tycker att någons Gud ska vara inblandad i ett regeringsalternativ.

Religion har ingenting med demokrati att göra och har aldrig haft. Det spelar ingen roll vilken religion som åberopas för inom den religiösa världen existerar inte det ordet.

Göran Hägglund är säkert en trevlig och kul kille, begåvad och allt det där, men nu tror jag det är dags att han bekänner färg. Vill han att KD ska vara med och bestämma i regeringen måste han förklara för samtliga partivänner att de gärna får gå i kyrkan och be sina böner, som att tro på ett äktenskap enbart mellan man och kvinna, vägra aborter inför jungfru Maria, men när de stiger ut ur sin kyrka är det dags att se på den riktiga världen.

Den som innehar år 2008! Inte 1000 ef. kristus!

Då måste de inse att utanför kyrkan portar finns det som är viktigare än jungfru Maria och det är de levande människorna. De som behöver support och stöd för att klara sig genom sitt liv. De som behöver kärlek, trygghet och vill bli sedda precis som alla andra.

Därför måste alla, människor, oavsett kön eller religionstillhörighet, behandlas lika inför lagen. Vilket, i mina ögon, innebär att homosexuella SKALL ha samma rättigheter och skyldigheter som alla andra. De ska också ingå äktenskap med sin partner, ingenting annat. Det ska inte finnas en annan "äktenskapsbalk" för dem. Ska vi ha en annan "balk" för judar? En för muslimer?

Alla som är svenska medborgare, eller vistas i och arbetar i Sverige, skall svara inför samma skrank och samma lagböcker, utan undantag.

Det är dags att kasta ut Guds bibelord ur riksdagen! Eller vad tycker du, Göran Hägglund?Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 25 jan 2008 13:59

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: