sourze.se

Släng dig i väggen, Billy Butt!

"Hoppas du blir en snällare och mysigare musikrecensent i framtiden, så blir du säkert lyckligare också!"

Släng dig i väggen Billy Butt! Det är ju ett av dina egna uttryck! Känns det bra att få sånt skrivet om sig? Ja, du säger att du är musikproducent och det är väl till viss del sant, men jag förstår inte din aversion mot just Marie Picasso? Det verkar som hon har gjort dig någonting, sårat dig? Annars förstår jag inte varför denna mobbing mot just henne?

Om man är musikkritiker, kan man väl vara saklig i sin kritik. Man behöver väl inte tala om en artists "vikt" hela tiden eller om artisten är "känslosam", som om det skulle vara något mått på talang. Kanske är det ditt eget missnöje som du ventilerar? Eller måste man vara elak som musikproducent och mobba folk för deras personligheter eller jämföra dem med andra artister? Var artist har väl sin roll att spela på livets scen?

Jag har skrivit om Marie Picasso, för jag har upptäckt hennes storhet. Men, det har inte du! Trots att du är musikproducent! Du har din smak och refererar till namn som vi alla känner till. Du använder de kända namnen som slagträn i kampen mot Marie. Dessutom, tror du att det bara var du som tippade Darin som störst 2004?! Alla som har något konstnärligt öra och som vet vad en idol är, såg samma sak! Man behöver inte vara musikproducent för det. ALLA! fattade det, med lite musiköra! Alltså absolut ingenting originellt i den gissningen.

ALLA fattar också att Amanda skulle utgöra en bra tonårsidol och ikon. Absolut inget originellt i det! Du må ha rätt i en del saker, men säkerligen ligger det personliga skäl till, varför du försöker stjälpa Marie Picasso så envetet. Vill du ge henne dåligt självförtroende!?

Bara du själv vet orsaken!

Dessutom har man rätt att kalla sig vad som helst, som artist. Man kan välja ett namn man gillar. Marie Picasso, till exempel! Själv kallar jag mig Pia K, även om jag bara sjunger i tunnelbanan. Hoppas du blir en snällare och mysigare musikrecensent i framtiden, så blir du säkert lyckligare också!


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 01 dec 2007 21:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: