sourze.se
Artikelbild

Idol 2007: Marie, nu gäller det!

"Skeva inte med benen i morgon, snälla Marie! Det såg inte snyggt ut, av någon anledning. Var dig själv, dvs den tuffa Marie, som du visade upp senast."

Ja, Marie! Nu gäller det!

Det jag såg förra fredagen, fick mig att ändra mening om dig! Tidningarna är fulla av reportage om deltagarna, mest är Daniel på tapeten just nu. Bra att inte du gått ut och snackat för mycket! Tänk på din värdighet, om du ska ha en chans i finalen, dvs den konstnärliga stoltheten som du har och som du även visade tydligt, förra fredagen!

För det viktigaste är ju känslan i hjärtat och framförandet på ett ärligt sätt, utan en massa onaturliga choser, som att skeva med benen och så. Gör inte det i morgon, snälla Marie! Det såg inte snyggt ut, av någon anledning. Var dig själv, dvs den tuffa Marie, som du visade upp senast. Tar du fram tantfrisyrerna är det inte heller så bra, du som är lite rund, ska ha svart. Och inte föööör urringat och inte fööööör kort - gärna långärmat och lite dolt. Du är sexig ändå! Hoppas du förstår att det jag säger är i välmening, sen gör du hur du vill, of course! Men - du är en rockbrud!

ROCKBRUD! Rockbrudar visar tänderna och var skåpet ska stå! Behöver inte vara överdrivet, men du har stuket! Ta fram det! I morgon!

Allt sjafs om Daniel och varför han åkte ut är pinsamt tycker jag. Varför höja en person till skyarna och sedan skymfa honom i tidningarna?! Dom påstod att ungdomar hånade Daniel öppet, när han var ute och sålde glass. Själv var han mer intresserad av att prata i mobilen och till sist lämnade han inte bilen! Ok! jag förstår honom när han sa: "Jag är ingen glassförsäljare jag är musiker!" Håller med där!

Men - Daniel är ingen idoltyp. Han är en cool artist som kan göra annat. Andreas är en cool kille som kan bli dansbandskung. Vår egen Tom Jones! Skulle passa honom utmärkt. Amanda är en cool tjej som kunde bli idol. Påminner mig om Marilyn Manson. Du Marie - är en cool tjej, som kunde bli idol om du tar fram din pondus, skönhet och ditt övertag på scenen, även den här gången. Jag hejar på dig och vill se din rätta, tuffa och på samma gång kvinnliga sida , utan omskrivningar!


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 29 nov 2007 13:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: