sourze.se
Artikelbild

Idol 2007: Marie Picasso äger!

Grattis Marie, till att du lyckades förmedla power och äkthet på scenen i Idol!

Foto: www.granlundpictures.se - Sourze

Marie Picasso, Du gjorde det! Du slängde tanttrasorna, tantfrisyrerna, du tog goda råd - DU ÄGER SCENEN I IDOL!

Där kommer du, en tuff tjej "UTAN" lyxförpackning, utan bara armar, utan korta kjolar... i svart, i ditt eget långa fina blonda hår, snyggt sminkad...och visar upp en tuff kvinna, en riktig ROCKBRUD! Jag säger bara:

GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!

Så underbart, att du gjorde det till sist! Spekulationerna har varit många, men du har inte tagits riktigt på allvar. Jag läste en viss musikproducents omdöme om dig och det var inte kul! Det var inte heller snällt! Men, det har visat sig att musikproducenten hade fel angående dig! Du kan faktiskt kamma hem rubbet i "Idol"! Du är precis den tuffa brud, som du visade i kväll! Ingen gråtmild tjej som snackar för mycket! Nej, nej, nej!

Idoljuryn, som även dom haft vissa betänkligheter, satt där helt paffa, mållösa, när du rockade loss! Omdömen som: "spännande", "det sa pang", "vi blev totalt paffa", kom från juryns enhälliga mun! De trodde inte du "visste hur man gör"! Men du visste! Kishtis omdöme: BLONDIN, YPPIG, VACKER!"

Ja Marie! Grattis igen till att du lyckades förmedla power och äkthet på scenen och tuffhet, vilket är viktigt när man ska stå emot påhopp och kritik! Jag tänkte på en engelsk popstjärna, när jag såg dig! Du hade det där fräcka, skolflicksaktiga klädvalet och och lite stänk av Avril Lavinge!

Amanda var bra, Daniel var bra, Andreas var bra - men
DU VAR BÄST och ägde scenen!

Hade jag faktiskt aldrig trott!

En arbetskompis sa igår till mig: Jag tycker Marie är bäst! Nej sa jag, hon är för tantig och har en för töntig stil! Mathias var bäst, men åkte ut! sa jag.

PYTT!!

JAG HEJAR PÅ DIG I FINALEN! Kram Marie


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 24 nov 2007 13:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: