sourze.se

Sökes: Ett helgon

Moderaterna befinner sig i orkanens öga.

Anders Philblad bjöd Ulrica Schenström på alkohol! Men vadå bjöd egentligen? Han gick med kvittot till TV4 och de betalade. Vad betyder det?

Jag funderar och funderar. Varför "bjöd" Anders och på vad? Varför pussade och kramade Ulrica honom? På bilderna är Anders Philblad passiv. Hans huvud hänger praktiskt taget på Ulricas axel. På varje fotografi är hennes ögon halvslutna. Är det oavsiktligt eller?

Anders Philblad gick omedelbart ut i TV4 och berättade att han druckit vin och öl. Inte hur många glas, bara att han hade druckit.

Var någon ute efter Ulricas ställning hos Fredrik Reinfeldt? Samma nu med Clase. Omedelbart kommer det information till tidningarna om hennes svartaffärer. Vem vill inte se henne ta Ulricas plats?

Att det förekommer rena lögner, skitsnack bakom ryggen och ren skär avundsjuka bland moderater, vet jag. Jag har själv drabbats av en person som numer är inne i kretsen i Göteborg och Bohuslän. Hon ljög så hon blev blå. HAhahahaha!

Antagligen borde jag tacka henne, för det gjorde att jag definitivt tackade för mig vad det gäller politik och politiker.

Jag tror att det är dags för Fredrik Reinfeldt att ta sig en titt på de som finns omkring honom, och de som befinner sig strax utanför och vill in. Någon verkar inte vara den Reinfeldt tror att han/hon är!

Minns Mona Sahlin affären! Det var inte Mona Sahlin som tipsade tidningarna. Det var någon som inte ville se henne som partiledare. Människor är mycket elakare än vad vi tror.

Nu söker troligen moderaterna efter en ny statssekreterare. De söker ett helgon.
Var hittar men det?
På kyrkogården?
Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 02 nov 2007 16:42

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: