sourze.se

Tyst!!!

Varför uttrycka sig när ingen lyssnar!

Varför vill människan uttrycka sig? Vad är det som får människan att gå in i andra människors liv och bestämma vad som är rätt och fel. Hur kan någon komma med förslag på en annan persons idé när de inte ens har lyssnat i en minut. Tror människor att andra är korkade?

Varför tala när ingen lyssnar och när alla är inne i sitt egna verklighet. Det är ett ända stort skapande av verkligheter som andra människor måste leva i. Kontrollen är max. Allt som sticker ut är fel. Som att ha ketchup på tomat. Vem bryr sig om någon vill ha det! Ändå blir det så stora miner och kritik om att personen som gillar ketchup på tomat är dum i huvudet.

Jag önskar ibland att jag kunde skapa något som inte går att sälja. Göra det till konst. Det kallas museum. Jag kom även i kontakt idag med särartsfeminist. Jag gillade tanken. Så började jag läsa saker på nätet om att feminister arbetar för rättvist lönesättning, rättvis behandling. Men hallå det står i Sveriges Grundlag att vi människor är alla lika inför lagen. I FN står det samma sak. Vad är problemet?

Det sägs att vi lär människor hur vi vill bli behandlade. Om jag ser ett gäng kvinnor stå och skrika en massa saker så är det troligt att jag tycker de bara gapar och lyssnar inte på budskapet.

Jag gillade tanken att få vara kvinna. Jag tycker vårt samhälle blir mer och mer så att kvinnan liknar mannen och mannen....ja vad gör han. Sedan tycker jag att det är underligt att mannen aldrig får någon uppskatttning som är pappa till sina barn och verkligen tar hand om dem. Vart är dem i debatten idag? Hur många feminister ger dem plats i sitt koncept?

Kvinnan gör sin röst hörd. Vart är mannens?

Det är märkligt att många kvinnors språk har blivit så fullt. I dag läste jag om kvinnliga pedofiler. Barn våldtar varandra och misshandlar. Vad är det som händer? Jag vill inte ha det så här. Men att debatera om detta är fan ingen idé.

Jag tycker att det är underligt att kvinnor vill ha hårda tuffa killar för de mjäkiga får inte kyssa tjejer. Men här finns det en annan grupp med män som jag dras till. Dessa män talas det aldrig om. Ja, Ni kvinnor som gillar tuffa män. Behåll dem NI. Lycka till!

Nu ska jag göra något. Jag vill vara kvinna! Få vara en egen individ. Jag är trött på gruppen som trycker mig tillbaka! Jag vill ta min del av kakan. Jag förväntar mig ingenting från någon annan. Alla har sin fria vilja! Det är bättre att vara tyst om sina åsikter och visa i sin stil vad jag menar.

Varför skrev jag detta....tja för att säga min mening utan att säga något alls. Blir du upprörd? Varför då? Du behöver inte tycka som jag. Men jag använder min rättighet att uttrycka mig. Om det inte passar dig....nähä! Vi är olika och det är fan härligt!


Om författaren

Författare:
Perla L

Om artikeln

Publicerad: 20 okt 2007 16:42

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: