sourze.se

Centern inte böndernas parti

Maud hyllad men varför?

En gång för länge sedan i landet Sverige fanns partiet bondepartiet. Det bytte sedermera namn till Centerpartiet. Centerpartiet var lantbrukarnas och glesbygdens parti. Dom värnade om folket som inte bodde i storstäderna.

En dag kom den elaka trollpackan och tog makten i lilla Centerpartiet. Hon svängde med sitt spö och vips hade det lilla partiet ökat och blivit mycket större. Hon svängde med spöet ännu en gång och vips hade folk på landsbygden inte längre råd att åka bil. Folket var upprörda men i vanlig ordning så var det bara ord och ingen handling.

Trollpackans undersåte gnuggade händerna i lycka, för han visste att det här var populärt i dessa tider då miljön verkar vara allt för vissa. När man sitter i ett slott med rikedomar är det onekligen svårt att se dom små med många mil till närmaste affär. Det verkar vara svårt att förstå att bilen är det enda transportmedlet som finns där. Alla har inte tillgång till en kvast!


Om författaren

Författare:
Roberth Ström

Om artikeln

Publicerad: 28 sep 2007 13:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: