sourze.se

Otrevligt bemötande på restaurang i Stockholm

Bordsbeställning med förhinder. Er dotter får inte komma in!

Mina döttrar beställde bord på restaurangbåten Patricia vid Stadsgårdkajen i Stockholm för sju personer. Fem vuxna och två barn varav en flicka 15 och en pojke 11 år. För säkerhets skull ringde de restaurangen och frågade om pojken kunde komma med på middagen och fick besked att de var välkomna.

Glada i hågen kom de till restaurangen och ställde sig vid ingången för att anmäla sin ankomst och inta sitt bord. Då kom plötsligt en krogvakt fram till dem och ville ha besked om hur gammal pojkens syster var. Hon talade om att hon var 15 år och då meddelade han att inga barn mellan 12 – 17 år fick komma in på restaurangen. De talade om att de beställt bord och bad att få tala med någon ansvarig. Denne kom och nu hände det mer än märkliga att han nekade 15 åringen att komma in på restaurangen. Att hon kom i sällskap med sina föräldrar hade tydligen ingen betydelse. Krogvakten hade givit rätt besked. Flickan får inte komma in här. Ni andra kan komma in var beskedet.

Att krogvakter kan vara mer eller mindre lämpliga för sitt jobb är väl känt men att personal på en känd krog kan uppträda så otroligt korkat och dumt förvånar. Man kan ifrågasätta om restaurangen i Patricia över huvudtaget ska få behålla sitt tillstånd.


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 22 sep 2007 13:16

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: