sourze.se

Vad var det jag sade, Cim Efraimsson!

Våldtäktsanklagelserna mot de s.k. Stureplansprofilerna har lagts ner av åklagaren och männen har släppts ur häktet.

Trots vad Cim Efraimsson ville ha oss att tro i sin tidigare artikel nyligen här på Sourze så betyder detta att dessa två killar, enligt den svenska lagen som råder i vårt rättssamhälle, är oskyldiga och någon våldtäkt eller några våldtäkter har aldrig ägt rum enligt lagens mening.

Varför blev Cim så förbannad då? Jag tror jag kan förklara saken. Det beror med största sannolikhet på att den unga Cim, precis som de flesta av Sveriges unga kvinnor, har grundlurats av en fruktansvärt snedvriden medial debatt. Halvkokta feminister som vi har i det här lillputtsamhället har fått henne att misstolka begreppet våldtäkt. Det som var ett "ragg" för 20 år sen har numera blivit "sexuell trakassering" och det som var ett misslyckat samlag för tio år sedan rubriceras i dag som en våldtäkt. Vad Cim tror är en våldtäkt kanske inte är en våldtäkt. Cim styrs av känslor och lät nästan som om hon ville låsa in Stureplanskillarna och kasta bort nyckeln. De har visat dålig moral, men inte hälften så dålig som den moralen du visade Cim med din text i vilken du ville fälla dem innan de fick en chans berätta sin version.

Men kära lilla Cim, nu får du banne mej lära dig någonting av detta. Du ska ge f-n i att börja skrika folks skuld innan deras sak haft en rättslig prövning. Och Stureplanskillarna, hur omoraliskt de än betett sig, har haft rätt till att bli behandlade som oskyldiga hela tiden tills åklagaren fattat beslut om åtal. Nu blev det inget åtalsbeslut och saken har nedlagts på grund av att åklagaren anser att det inte är bevisad att våldtäkt förekommit.

Cim, vi har lagar i Sverige. Du måste respektera dem. Det gjorde du inte i din förra artikel. Du basunerade ut Stureplansprofilernas skuld i förväg och tyckte du var så jävla häftig. Men du var inte häftig. Du gjorde bort dig totalt och du får äta upp saken nu. Jag varnade dig att du skulle få en kalldusch. Tvätta av dig nu och gör inte om misstaget.

Lär dig någonting av detta är du snäll.


Om författaren

Författare:
William Butt

Om artikeln

Publicerad: 30 aug 2007 08:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: