sourze.se

Våldtäkt, det svåraste brottet!

Inte bara att döma i utan också att bevisa.

Här följer en historia som på intet sätt är sanningsenlig. Alla eventuella likheter med nu levande personer är tillfälligheter!

Hon satt i baren och hade precis beställt in en öl. Tittade irriterat på klockan och såg att Nina som vanligt var sen! Plötsligt kom en kille och slog sig ner bredvid henne. Först blev hon irriterad men efter att ha fått ett leende av honom upptäckte hon att han var ju riktigt snygg!
- Kan du rekommendera det du dricker, frågade han och stirrade henne i ögonen.
- Visst, sjysst öl. Danskt tror jag, sa hon.
- Magnus, kallas Manne, sa han och sträckte fram handen.
Hon tittade förvånat men tog handen och mumlade fram sitt namn.
- Lelly, det var ovanligt men rullar skönt på tungan, sa Manne.
- Jag väntar faktiskt på nån, sa Lelly.
- Jaså, var är han då?
- Det är en hon och som vanligt är hon sen om hon kommer överhuvudtaget!
Efter den meningen fattade hon inte riktigt varför men plötsligt hoppade hon att Nina inte skulle dyka upp alls. Den här killen Manne verkade riktigt intressant och dessutom var han snygg och hade en skitsnygg outfit.
- Kan jag bjuda dig på en öl till medans vi väntar, frågade Manne.
Hon nickade.

Nina dök aldrig upp och två timmar senare visste hon att Manne bodde ett kvarter bort och att han hade en tvårummare. Jobbade med IT och tjänade tydligen jävligt bra med pengar. Bara lägenheten på Södra Vägen kostade säkert över två miljoner. Tänk att ha en lägenhet mitt i city, det hade hon önskat sig. Men hur skulle det gå till? Hon jobbade som vårdbiträde på ett ålderdomshem och hade en skitlön. Alla hennes pengar gick till kläder och smink. Morsan hade till och med fått hjälpa till med hyran ibland, vilket gjort henne dösur.

Manne verkade gilla henne och hon gillade sättet han såg på henne. Hon kände sig åtrådd. Två gånger hade han snackat i sin mobil och varje gång ursäktat sig och gått undan. Själv hade hon försökt nå Nina med sin mobil, men utan framgång. Men efter tre timmar var Lelly lite dragen och struntade fullständigt i om Nina skulle visa sig eller inte.

Plötsligt frågade Manne om hon ville hänga med honom hem och lyssna på lite skön musik och ta ett glas vin.
Första tanken var att det skulle vara dumt att gå hem till en faktiskt helt främmande kille, men sedan tänkte hon vadå, vad skulle kunna hända?
Han verkade ju bekant med dom som jobbade i baren och då visste åtminstone någon vem han hade tagit med sig hem. Dessutom visste hon var han jobbade, vad han hette och var han bodde om nu något skulle hända.

När hon klev in i Mannes lägenhet tappade hon fullständigt hakan. Det var skitsnyggt! Herregud han måste vara fullkomligt nerlusad med pengar. Hon kände sig nervös och
bad om att få låna toan. Han visade genom att ta hennes hand och lotsa henne in i badrummet.

Hon bättrade på makupen och kikade in i badrumsskåpet. Men där fanns bara killgrejer. Bra då fanns det ingen annan tjej i bilden, tänkte hon belåtet.

När hon kom in i vardagsrummet hade han redan hällt upp vin i två glas och satt på musik. Flaskan stod på bordet.

De satt i var sin soffa och Lelly kände sig behaglig lugn. Plötsligt reste sig Manne upp och bjöd henne att dansa. Hon tyckte om att vara nära honom. Han luktade gott. När han smekte henne över ryggen tyckte hon att det kändes skönt och när hon mötte hans läppar svarade hon omedelbart med tungan.
Några sekunder senare låg de på golvet och slet av varandras kläder. Han stönade högt och viskade till henne att han tyckte hon var sexig och hade underbara bröst. Hon var det snyggaste och läckraste han någonsin hade träffat och Lelly sög i sig varje ord.
- Jag vill ha dig nu, stönade han och tog tag om hennes skinkor.
- Jag har inget skydd, men kondomer i väskan, flämtade hon fram.
- Skit i dom, sa han och försökte komma in i henne.
- Vänta lite, sa hon och föste undan honom.
Men istället för att vänta tryckte han på hårdare och höll fast hennes händer. Han flåsade hårt och ansträngt.
Plötsligt blev Lelly rädd och stelnade i hans armar.
- Nej, jag vill att du tar på dig en kondom, sa hon allvarligt.
Som svar tryckte han in sin lem i henne och utförde samlagsrörelser.
Förtvivlat försökte hon få stopp genom att sparka undan honom. Ur ögonvrån ser hon plötsligt att det kommer in två killar i vardagsrummet och de slänger sig över henne och håller fast hennes armar och ben. En håller för hennes mun.

Manne genomför samlaget och efteråt reser han sig upp och tittar på henne med ett leende.
- Nu kan ni släppa henne, säger han till de andra två killarna.

Han tar fram en kamera och tar bilder på henne där hon ligger naken på golvet.
- Bra att ha som bevis om du nu skulle få för dig att anmäla mig för våldtäkt. På fotona ser man klart och tydligt att du inte har några skador.
Manne samlade ihop hennes kläder och slängde dem på henne. Fortfarande låg hon stilla på golvet. Hon var rädd att de andra killarna också skulle våldföra sig på henne.

- Jag ser att du verkar ha fastnat men jag tycker att du ska klä på dig och sedan förvinner du ut ur min lägenhet, fattar du?
De andra killarna stod och skrattade åt henne och slängde ur sig kommentarer om hennes kropp. Hon kände sig lurad och otroligt dum. Hur fan kunde hon ha gått på allt hans jävla snack!
Hon skulle fan i mig sätta dit den jäveln, tänkte hon. Samlade ihop sina kläder, klädde på sig och under tiden snackade killarna med Manne som om ingenting hade hänt.

Hon smög sig ut genom dörren och hjärtat slog nervöst. Hur skulle hon göra? Åka till polisen mitt i natten och anmäla eller åka hem? I morgon bitti skulle hon börja 07.00 och nu var klockan redan halv två. Sjukskrev hon sig förlorade hon pengar och hur stor var chansen att hon skulle bli trodd? Hon hade trots allt följt med honom frivilligt. Dom andra killarna skulle backa upp Mannes story det var hon säker på. Hon hade druckit flera öl och en halv flaska vin. Ute på gatan stod hon och funderade i flera minuter. Hon var förbannad på allt men mest på sig själv. Att hon hade varit så jävla korkad! Om hon anmälde skulle
hon vara tvungen att åka till sjukhuset och ta prover.

Fan, fan, fan hur hon än gjorde skulle hon vara förlorare. Hon vinkade till sig en taxi och gav sin hemadress. Väl
hemma ställde hon sig i duschen. Hon stod under vattnets strålar i en kvart, skrubbade och tvålade in sig i varje vrå av kroppen. Först när hon låg i sängen och kände doften av tvålen kom tårarna. Hon grät och skakade i hela kroppen. Dagen därpå när hon stod i sköljrummet på avdelningen, kändes gårdagskvällen nästan som en dröm. Hon tittade ut genom fönstret och nickade till en av kollegorna som tittade in och frågade om hon ville ha tidig rast idag.

Samma kväll satt Manne på sin barstol, skojade med bartendern och spanade in ett nytt offer! SLUT

Hur skulle du ha dömt om du hade hört Mannes story?

Manne hade träffat Lelly som ville följa honom hem. På vägen hem till Manne dök hans kompisar upp och Lelly tyckte det var kul. Hemma hos Manne ville hon strippa för alla killarna och när hon var naken hade hon bjudit ut sig till Manne och han hade också tänt på henne. Att hon skämdes dagen efter när hon nyktrade till kan inte han hjälpa. Mannes kompisar säger exakt samma sak.

Han visade upp fotona och de visar ingenting av en våldtäkt! Hur ska rätten få veta sanningen?


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 29 aug 2007 20:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: