sourze.se

Bangladesh: Tveksamt om myndigheterna bryr sig

Sourze direkt från översvämningskatastrofen i Bangladesh.

Situationen är i vändläge här nu, regnen har varit kopiösa. Trots det så ser det ganska OK ut. Jag funderar själv på hur seriöst myndigheterna tar det. Hittintills så har det inte hänt nånting. Dödstalen ligger i 500 och det är mycket problem med sjukdomar när översvämningana går tillbaka.

Bland mina egna anställda - jag är projektledare för Ericsson här - så har jag inga problem. Jag har sett till att det finns bra dricksvatten på alla mina kontor. Rent vatten är ju det största prolemet. Åker ut i regionen igen i slutet av månaden, då kommer mera foton och rapporter.


Om författaren

Författare:
Jörgen Englund

Om artikeln

Publicerad: 19 aug 2007 23:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: