sourze.se

Leif GW Persson gillar inte Camilla Läckberg

Vad är det med författare? Nu är det GW Persson som är grinig!

"Hon skriver som Nicke lilltroll talar", säger GW Persson, enligt GT den 2 augusti.
"Han lär aldrig få någon August-nominering", svarar Camilla Läckberg, enligt GT

Jaha, säger jag. Om det nu är så att Camilla Läckberg skriver som Nicke lilltroll talar, då gillar i alla fall nio miljoner läsare detta troll! Det stinker av avundsjuka i GW:s uttalande. Innan jag gav ut min första deckare var jag en av kunderna på Bok & Bibliotek Mässan i Göteborg, varje år. I år tillhör jag utställarna Där befann sig Leif GW Persson. Fram till honom ringlade sig en kö på flera hundra meter, på ett podium satt han och signerade sina böcker.

Jag blev faktiskt chockad när jag såg hur han såg ut! Det såg ut som om han hade festat i flera dygn, inte bytt kläder och glömt rakhyveln hemma. Aldrig någonsin skulle jag nonchalera mina läsare på det viset som GW Persson gjorde! När jag fick ut min första deckare, slutade jag att läsa andras deckare, av rädsla för att omedvetet plagiera, därför vet jag inte hur Camilla Läckberg skriver. Däremot har jag aldrig tyckt att Leif GW Persson deckare varit bra, jag gillade alltid Mankells bättre. Men precis som jag skrev i en tidigare artikel här på Sourze, tycker jag att Camilla Läckberg är en mycket smart ung kvinna. Det uttalandet som kom från Leif GW Persson, är däremot inte vad jag skulle vilja kalla smart, snarare barnsligt och obegåvat!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 03 aug 2007 10:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: