sourze.se
Artikelbild

Sourzeskribent åter kolumnist i Aftonbladet

Det har på sistone saknats något i Aftonbladet, men nu är det kurerat.

Ni vet hur det känns att laga sin favoriträtt och få den exakta smaken, en sådan smak som man inte riktigt kan beskriva. I alla fall så har jag en längre tid inte riktigt blivit tillfredställd av Aftonbladet, det har liksom saknats något. Ni kanske förstår vad jag menar om jag säger att jag ska bjuda på Cyrrykorven som finns på sid 188 i Rutiga Kokboken - fy fan vad jag känner mig svensk just nu - och endast använder ett äpple istället för två. Följden blir att den svaga äpplesmaken som finns där och harmonierar fantastiskt med curryn finns kvar men blir försvagad, och till allas fasa vet man då inte vad det är som saknas. Just så har Aftonbladet på senare tid smakat för mig, inget emot alla de duktiga människor som skriver där men ändå, och idag när jag slog upp den var den fullständiga smaken av jämnvikt tillbaka; Sourzeskribenten Anna Ekelund är åter kolumnist.

Min första bekantskap med henne var faktiskt här på Sourze. Efter det har jag läst allt vad hon skrivit och vad jag kommit åt. Hon är inte bara en i högen av dem som skriver för att få en reaktion, det finns, när man känner efter, en viss känsla av hjärta och en del smilgrop i det hon skriver. Så tack Aftonbladet för att ni åter har jämnvikt enligt mina smaklökar.

Anna Ekelunds texter i Sourze


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 29 jun 2007 13:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: