sourze.se

Politikerförakt av funktionshindrer

Jag tycker det är oerhört diskriminerande av Regeringen att lägga ner CFL:s distanskurserCentrum för flexibelt lärande.

Vi funktionshindrade som inte har möjlighet att komma ut i samhället av olika anledningar ska man nu trycka ner ännu mer.

Jag hade en whiplashskada i botten och en obehandlad njurbäcksinflammation och var så glad att jag hittat CFL och kunde börja läsa in gymnasiet, ett språk i taget. Men så blev jag felbehandlad vilket påfrestade mitt hjärta så jag idag ligger med svåra bröstsmärtor och kärlkramp, fick därför avbryta mina studier eftersom jag tyvärr inte får vård för detta heller, trots att läkaren blev dömd i HSAN. Fast jag har Diagnoser blandas mina olika sjukdomar ihop till ett 20 års långt smärttillstånd.

På läkares obligatoriska frågor vad jag har för utbildning passade det inte att jag var sjukpensionär så trots de svåra smärtorna tvingade jag mig att studera på distans.
När den obligatoriska frågan om utbildning kom, då jag sökte för hjärtsmärtor och en puls på 185, svarade jag att jag studerade på distans och hade MVG i alla ämnen. Jag fick ett fnysande och skratt till svar: "Bara på distans, Härnösand, oj,oj det var långt till den skolan!"

Så det vore bättre Regeringen lade ner läkarutbildningen istället och satsade på ny per distans samt ta med etik och bemötande inom vården!

Patient utestängd från svenska tryggheten.

www.lindagarben.se


Om författaren

Författare:
Linda Garbén

Om artikeln

Publicerad: 28 jun 2007 08:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: