sourze.se

Efterlysning: Våldtäktsman går lös i Södra Dalarna

Var det du som läser detta som våldtog en flicka på midsommarfesten på Näs idrottsplats, utanför Avesta i Södra Dalarna på midsommardagen, i Lördags den 23/6-2007?

Flickan mår väldigt dåligt och det tror jag även du gör!? Det är bäst för alla parter om du träder fram och ger dig till känna. Flickan är sårad för livet men det skulle i alla fall kännas lättare om du tog ditt straff. Ring Avestapolisen på telefonnr: 0226-36850 eller 0226-36847.

Eller är du kanske en av våldtäktsmannens "kamrater" som drog bort våldtäktsmannan från flickan med en kommentar i stil med att, "Nu har det gått för långt", eller så? Tycker du att han gjorde rätt? Har han gjort samma sak tidigare?Kommer han att göra det igen? Skall han ha sitt straff? Mår DU dåligt över att ha detta på ditt samvete? Behöver han hjälp och samtalsterapi för att komma från sitt beteende? Kanske det rent av skulle hjälpa honom att sanningen kommer fram? Dessa frågor kan kanske du svara på! Ge ditt tips till Avestapolisen på telefonnr: 0226-36850 eller 0226-36847.

Eller är du kanske någon av de mellan 500 och 600 ungdomar som var i Näs på kvällen som sett eller hört något som kan hjälpa till i utredningen? Tänk på att minsta lilla detalj eller iakttagelse kan vara väldigt mycket värd! Har någon/några bråkat om denna händelse under kvällen? Andra små saker som kan leda arbetet framåt? Ge ditt tips till Avestapolisen på telefonnr: 0226-36850 eller 0226-36847.

Någon har sårat en 16-årig flicka väldigt djupt. Det får hon lov att leva med resten av sitt liv. Föräldrar, syskon, en hel släkt, kamrater till flickan, mina vänner och deras vänner är väldigt illa berörda av det som skett.

Saken är polisanmäld, DNA samt andra kännetecken finns redan! Han kommer att hittas! Hjälp oss skynda på processen!
Det fattas bara ett namn! Hoppas och tror på en lösning!


Om författaren

Författare:
Ledsen Pappa

Om artikeln

Publicerad: 25 jun 2007 15:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: