sourze.se

Ärtsoppans ställning hotad?

Mångfald är granne till förbud!

Jag vet inte riktigt vad "pork soup" är annat än att "pork" betyder fläsk eller griskött, och att kött från gris torde vara en beståndsdel i rätten vatten, leau, en annan.

Hur som helst, "pork soup" soupe au cochon? kan sätta igång kravaller, bedömer de franska myndigheterna ni får själva lista ut varför, och har i sin kosmopolitiska vishet beslutat förbjuda välgörenhetsorganisationer att erbjuda hemlösa nämnda maträtt.

Låt oss hoppas att rätten är "dégoûtant" och att ingen kommer att sörja att den stryks från den altruistiska menyn, men skulle denna omsorg om att inte kränka, kunna sprida sig till våra gastronomiskt mindre sofistikerade breddgrader? Är ärtsoppan hotad? Julgrisen? Marsipangrisen?

Glöm inte att halal-hippiesarna som spikar dagordningen dvs. sahlinister och antibarbariska reinfeldtianer i vårt miserabla samhälle, är fruktansvärda epigoner. Dvs. härmapor copy cats. Det har inte ett självständigt ben i sina kroppar.

För att motivera sina löner och sina anställningar à la Parkinsons lag, så kommer de ofelbart att beundra Frankrike för detta nya förbud. Mångfald är granne till förbud, kan man säga. Et voila, pretty soon kommer någon förnumstig mångfaldsfanatiker att kräva förbud mot ärtsoppa i skolan, det militära och i alla andra sammanhang där muslimsk närvaro kan förväntas. Kanske det kommer att sluta med att halaliserade livsmedelskedjor helt slutar tillhandahålla kött från orena djur?

Kronfågel ligger ju i startgroparna för att börja halalslakta höns.

Länk: brusselsjournal.com

Länk: globaljuggler.net

Länk: sv.wikipedia.org

Länk: sv.wikipedia.org


Om författaren

Författare:
Michael Ståhlberg

Om artikeln

Publicerad: 25 jun 2007 23:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: