sourze.se

Plastikkirurgi ger vriden kvinnosyn!

Linda Rosing har ett kilo silikon i vardera bröst, men en trasig familj och en dotter som vägrar att träffa sin mamma.

Vi bryr oss om andras plastikoperationer och uttalar oss mer än gärna om hur fel det är. Att Linda Rosing blivit känd mer som silikon-Linda än politiker eller sångerska är ett faktum. Plastikoperationer är till för de osäkra och ger en totalt vriden kvinnosyn.

Alla bryr sig om sitt yttre och representerar sig själva. Vi har olika stilar och tillhör olika forum. Vi visar med vårt yttre vart vi står och vad vi vill. Din klädsel kan avslöja både dina politiska åsikter och ditt yrke. Vi klär oss och beter oss på ett vist sätt för att passa in i en speciell mall men vad får oss att må bättre om vi passar in i den mallen? Vi pratar och klär oss med stil medan andra vill att samhället ska få upp ögonen och se att det är just jag som sticker ut ur mallen. Är det självsäkra personer som kan passa in i mallen men ändå vara sig själva och må bra medan de osäkra personerna vill stå utanför mallen och måste få uppmärksamhet för att känna sig betydelsefulla och sedda? Världens utseendefixering har fått oss att göra vad som helst för att vara snygga och accepterade av samhället. Dagens ideal är omänskligt.

Att göra kroppsliga ingrepp och operationer är fel om man vill må bättre och bli självsäkrare. Självkänsla kommer inifrån och att satsa på en bra utbildning eller personliga kurser är bättre om du vill utvecklas och må bättre som person istället för att göra om ditt yttre. Se på Linda Rosing som är beroende av plastikoperationer och ser sin kropp som en hobby. Linda Rosing har ett kilo silikon i vardera bröst, men en trasig familj och en dotter som vägrar att träffa sin mamma. Hon har sin kropp, men inget fungerande privatliv och uttalar sig ofta i media om sina olika terapier. Linda Rosing är vår egen levande Anna Nicole Smith.

Hjärnan bakom plastikkirurgin är att tjäna pengar på svaga människor som lätt kan bli manipulerade till att göra om sig själva för att få dem att tro att de ska känna sig bekvämare med sig själva och må bättre. Plastikkirurgi ger fel bild av kvinnor och signalerar fel signaler till våra barn och samhället. Att acceptera hur man ser ut och vem man är, är vägen till ett bra liv och att ha en familj som bryr sig om varandra är viktigare än att vara snygg utanpå.

Att se ut som en Barbiedocka är varken vägen till succé eller självkänsla!


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 25 apr 2007 15:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: