sourze.se

Människor är får

Samhällets regler och normer - ett effektivt kontrollsystem för att hålla folk i hagen.

Nu undrar du kanske vad jag menar med att människor är får? Ok, så här fungerar det: I samhället finns ett ramverk av normer och regler som fungerar som ett kontrollsystem, vi kan kalla detta ramverk för hagen. Människor lär sig snabbt vad man får göra och inte, vad man får säga och inte, vad man ska tro och inte tro på.

Men vad händer när en del människor kliver utanför hagen, och säger eller gör något som de andra fåren inte är vana vid?

Jo de attackerar denna person, kallar honom eller henne för konspirationsteoretiker, dåre, idiot osv så att personen i fråga ska kliva tillbaka in i hagen för att undvika att bli utpekad och hånad ytterligare. Psykologisk terror, i princip, ett väldigt enkelt och genialiskt kontrollsystem.

När man tänker på det så är människor effektivare än får, för får har en fåraherde, medan människan är sin egen fåreherde, alla håller koll på varann. Och hamnar man i ett samtal med nåt av dessa får, om vad som helst i princip, och inte delar deras tro blir de ofta väldigt arga och aggressiva, för det man säger passar inte in i deras världsbild.

Jag tror till exempel att 11/9 utfördes av folk inom den amerikanska regeringen och militären, och att tornen och WTC 7 sprängdes med sprängmedel, och detta brukar folk reagera på genom att kalla mig konspirationsteoretiker, förintelseförnekare osv, vilket är så otroligt patetiskt, men det är så kontrollsystemet fungerar: "Attackera allt som inte stämmer överens med din programmering."

Det lustiga i det hela är ju att de som tror på den officiella historien om 11/9, tror på den bara för att de har sett på tv att Bin Laden och al-Qaida gjorde det, och då är det sant för dom ... dumburken är Gud.

Men det behöver inte vara så här. Tänk själv, våga gå din egen väg. Och lita definitivt inte på att mainstream-media ska ge dig en korrekt reflektion av verkligheten, för det kommer inte hända.

Free your mind, kliv ut ur hagen.


Om författaren

Författare:
Uffe Bengtsson

Om artikeln

Publicerad: 09 apr 2007 12:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: