sourze.se

Sökes: Arbetskraft till vårt kansli

Vi söker en noggrann och duktig medarbetare till vårt kansli.

Vi hoppas att du som läser det här har de egenskaper som krävs för att passa in i vår grupp av medarbetare. Vi vill att du har lärt dig att passa tiden. Arbetet börjar klockan åtta på morgonen. Det betyder att du inte ska komma släntrandes in genom dörren kvart över åtta eller halv nio.
Vi har också en femton minuter lång fikarast klockan tio på förmiddagen. Rasten är exakt femton och inte tjugo minuter lång! Av den här anledningen är kunskapen om hur man passar tiden av en väsentlig tyngd.

Vi hoppas att du kan stava rätt eftersom vi då och då skickar ut meddelanden till våra kunder. På vår arbetsplats kan vi inte tolerera att du sitter med IPod i öronen eller en keps nedragen över ögonen. Inte heller att du skriker över hela lokalen om du har en fråga till någon av oss. Vi förväntar oss att du reser dig upp från din plats och tar personlig kontakt med den du söker. Därför är kunskapen om hur man bemöter andra med respekt oerhört viktig.

När vi äter lunch tillsammans visar vi ingen förståelse om du hoppar runt och gapar och skriker kring borden med tallrikar och bestick. Vi tar för givet att du kan sitta vid bordet och äta med kniv och gaffel. Efter att vi ätit färdigt är det naturligt för oss att plocka undan disken och att torka av bordet. Disken ställer vi in i diskmaskinen och när någon av oss märker att det är fullt startar vi maskinen. Vi tar för givet att du besitter dessa kunskaper.

Dagens arbetspass avslutas klockan sjutton. Inte kvart i eller halv fem. Behöver du av någon anledning gå tidigare ska du ta kontakt med din närmaste chef och informera denne. Vi vill inte skicka ut en efterlysning av vår personal!

Våra fönster är tillverkade på det sättet att de öppnas på vanligt vis. Ingen behöver slå ut rutorna för att få luft. Toaletterna är moderna och ingen behöver kissa eller bajsa vid sidan om. Ringen som du sitter på är tillräckligt stor för att rymma de flesta rumpor. Toalettpapper används enbart i ett syfte och det är inte att göra upp eld!

Vi hoppas att du är fullständigt införstådd med att vi inte kan tillåta att var och en i personalen sitter och pratar i sina privata mobiler dagarna i ända? Privata samtal rings under rasterna och skulle det gälla ett samtal på liv eller död får det naturligtvis ringas ett samtal till 112.

Rökning är naturligtvis inte tillåten annat än utanför byggnaden eller på särskilt angivna platser.

Känner du att det här arbetet skulle passa dig är du välkommen med din ansökan till lärarförbundets kansli senast den 31.12 2007.


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 28 jan 2007 22:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: