sourze.se

Prisjämförelser du kan lita på!

Äntligen kan konsumenter känna trygghet i en prisjämförelsesajt på nätet. Gula Priserna.se tar ej betalt för butikernas produktinnehåll på siten.

Gula Priserna.se ger konsumenten en rättvis bild av prismarknaden på nätet. Denna rättvisa bilden uppkommer av sig själv när alla butiker kan vara med eftersom det inte kostar någonting att medverka med sitt produktsortiment. Varför ta betalt av butiker som står för innehållet på en sajt? vad vore sajten utan butikerna? Ingenting förmodligen.
Konsumenten får det rätta priset samt att han/hon kan "Klicka" sig vidare direkt in till produkten i butiken med det rätta priset. Summan av kardemumman blir en användarvänlig och innehållsrik sajt för konsumenten eftersom det inte finns något hinder för butikerna att ansluta sig.

Det var allt för nu. Återkommer på temat "jämföra priser på nätet" med jämna mellanrum.


Om författaren

Författare:
Kim Widing

Om artikeln

Publicerad: 23 jan 2007 10:01

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: