sourze.se

Sluta gnäll, Linda Skugge!

Det händer att Linda Skugge då och då levererar en läsvärd krönika.

En av de läsvärda var när Linda Skugge gav Linda Rosing goda råd och verkade mena det.

Däremot tycker jag att det är tröttsamt att läsa om Lindas fantastiska, hysteriska och vansinniga liv som mamma. Det är sida upp och ner med blöjbyten, nekad att amma på restaurang,virus,förkylningar, dagisproblem m.m. Senast var det grön avundsjuka över att män i olika åldrar blivit miljonärer och miljardärer p.g.a sälja sina IT uppfinningar. U-Tube för att nämna ett exempel.

"Men vi kvinnor torkar bara bajs, skrev hon på ett ungefär.
Jag är bara en sketen frilansjournalist och får vara glad om jag får ihop deg till maten och hyran."

Jaha? Och? Var det inte ditt val Linda Skugge? Valde du inte själv att skaffa barn? Var finns barnens pappa? Varför hjälper han inte till? Ursäkta men enligt dina krönikör verkar inte pappan till dina barn existera.

Jag är övertygad om att det finns tusentals mammor som gladeligen skulle vilja bre ut sig i Expressen en gång i veckan och få betalt för det. Men det krävs vissa kvalifikationer för att skriva en krönika och få andra att reagera. Du kan onekligen skriva men jag har börjat tröttna på att läsa dina krönikor.

Det är inte för att jag inte har egna barn. Utan för att det känns mer och mer ointressant att få reda på vad du tycker eller hur du har det!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 22 jan 2007 14:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: