sourze.se

Punkt.se snor texter från Sourze

Vilket bloggscoop! Punkt.se publicerar Ken Rings hatiska smörja fast den som får äran nåja är inte författaren. Istället är det någon tönt från Gävle som satt sitt namn på skräpet.

Aftonbladets Punkt.se publicerade i fredags, den 12 januari, en nätkrönika med rubriken "Frihet åt hela världen". Texten i fråga är lika tunn på substans som killens dasslock är glest på hår. Den är från början skriven av Ken Ring med originalrubriken "Vem bryr sig om övriga världens offer?" och inte alls av en Johan Edström. Tänkte väl att jag kände igen den där formuleringen om att "USA gav landet till judarna" En lögn förresten. Erik Zsiga har med nåt citat från texten ifråga i boken Popvänstern. Herr Ring skrev texten på Sourze redan 2001 som sitt sätt att sparka på offren för 9/11 och deras anhöriga och säga rätt åt er.

Punkt.se är lätt den mest oseriösa av gratistidningarna och tjejen som delar ut tidningen här i Bagis är så hetsig och jobbig att man måste flankera henne och ta en annan väg ner till tuben för att inte få en blaska uppkörd i trynet. Plankningen av krönikan visar verkligen problemen med nätkrönikorna. Men eftersom det bara publiceras en i veckan, om jag förstått det hela rätt, är det väl inte så svårt att kolla om texten redan publicerats?

Till Ken Ring: Vart tog du vägen någonstans?
Till punkt.se: Jobba lite hårdare, eller förresten, lägg ner skiten!
Till den sjukskrivne Johan Edström: Om du nu ska planka någons text kan du väl iallafall sno av någon som kan skriva och sen kan du försöka göra en rewrite och inte bara copy/pasta, det blir lite svårare att upptäcka då. Å andra sidan borde du som sjukskriven ha tid att skriva en egen text, kraven på kvalitet är uppenbarligen inte särskilt höga. Och slutligen, ta av dig den där leopardkepsen innan du tar nästa porträttbild. Capiche!

Adress till originalet på Sourze:
Länk: sourze.se

Adress till Punkt.ses olovliga kopia:
Länk: aftonbladet.se


Om författaren

Författare:
Jonathan L

Om artikeln

Publicerad: 17 jan 2007 10:05

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: