sourze.se

En skugga av sin forna Skugge!

Hon använder frilansarens talarstol för att föda de redan feta, som antagligen betalar henne.

Regnet öste ner över den frusne, skånske kvällspostförsäljaren. Plötsligt stod han i min dörr och huttrade på ett sätt som omedelbart tvingade mig att köpa kvällsposten med mycket dricks så att denne unge, kanske framtida företagare inte skulle tappa viljan att kämpa för vad han nu sparar till. Mot mitt bättre vetande började jag bläddra. Mord, korruption och elände, allt som vanligt, men plötsligt på sidan 26 kommer jag ihåg en av anledningarna till varför jag, om jag nu köper en kvällstidning, brukar hålla mig till Aftonbladet - Linda Skugge. Jäklar, jag som vaknade på ett så strålande humör, kan inte förstå varför jag måste vältra mig i dumhet. Nån fakirisk dragning kanske? Så fort jag springer på idioti måste jag läsa och så även denna gång. Jag slutar aldrig att förvånas över dumhet så det kan vara förvåningen jag är ute efter.

Hela detta land består tydligen av en massa jättebebisar marinerade i sosseri, och inom kulturen hör det tydligen till att hata Moderaterna, Sverige är inte berett på en moderat politik, för Sverige består av en massa jättebebisar, vidare kommer en jätteförlust för Moderaterna år 2010.

Detta är retorik på låg nivå, så låg nivå Linda att risken är stor att alla jättebebisar förstår att du försöker tala om för oss att kloka människor röstar på Moderaterna, och är du inte klok då kan du bara vara en marinerad sossebaby.

Att sedan ge dig på skådespelare om deras moral och samvete i tider då många får det sämre och räntorna stiger snart igen... Ja, visst vill folk ha någon att vara sur på, men var försiktig Linda, tänk om alla utan barn inte vill att deras skattepengar ska gå till skola och barnomsorg, vad gör du då?

Angående demonstrationerna du efterlyser så var bara lugn, de kommer, men inte än på ett tag, det måste bli sämre först, och det blir det. Under tiden kan du väl i alla fall bli anställd av en tidning så att du inte behöver ta en plats som kan användas av en riktig frilansare, som gör skäl för namnet och får betalt för att ta upp sådant som bör, men inte tas upp. Det är säkert som du skriver att du har häcken full med jobb, de som betalar har gott om pengar.

Den största skådespelaren jag sett på länge ska inte få förstöra min Lördag, ska spela lite Nintendo Wii med ungarna så bättrar det sig nog, gammal blir man endast inombords.


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 17 dec 2006 11:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: