sourze.se

Sverigedemokrater vs Hamas

Är det skillnad på demokratiska val? Beror det på var de hålls?

Intressant frågeställning tycker jag. Varför är det fel att bojkotta det palestinska folkets val av Hamas men rätt att bojkotta det svenska folkets val av Sverigedemokraterna? Uppdrag granskning gör en resa i Palestina och ställer frågor om till EU om varför Hamas är terroriststämplat.

Det palestinska folket gick till val och en av Hamas tre grenar av trädet består i ett politiskt parti som vill skapa trygghet för det palestinska folket.

Socialdemokrater och andra partier har gått med på EU:S terrorstämpel av Hamas och därför inte protesterat mot att det inte ges pengar till Hamas.

Nalin Pekgul anser personligen, att eftersom de Hamas är
demokratiskt valda skulle man ha samarbetat med dem. Min fråga är oundviklig: Skulle du säga det om Sverigedemokraterna också?

I de kommuner som SVD har fått mandat och de etablerade partierna närmat sig har partipiskan tagits fram och det har delats ut kraftiga piskrapp. GE FAN I ATT SAMARBETA MED SVERIGEDEMOKRATERNA!

Varför ska det vara skillnad mellan demokratiska val?

Min personliga uppfattning är att om Sverigedemokraterna hade haft ytterligare en gren på sitt träd som förespråkade utplåning av en viss utländsk grupp och hade haft egna självmordsbombare hade även de blivit förbjudna i Sverige.
Med all rätt!

Ett träd har en rot och utifrån trädet går det grenar men om en av dessa grenar hade stått för förintelse kan inte trädets rot anses vara oskyldigt. Inte enligt min mening.

Eftersom Maria Wetterstrand är en av Sourses krönikörer vore det intressant att höra var miljöpartiet står i den här frågan. För om man anser att valet av Hamas är helt enligt de demokratiska reglerna och tycker att de förtjänar samarbete då vill jag veta varför det inte ska samarbetas med Sverigedemokraterna?


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 13 dec 2006 11:39

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: